Frun överger familjen och han tvingas fostra 4 barn på egen hand - en desperat pappas rop på hjälp - TittaPaVideon.se
x
Frun överger familjen och han tvingas…
När du blir äldre kommer du att inse att din mamma är den bästa vän du någonsin har haft En fastighetsägare håller hyran låg och räddar 3000 fattiga familjer som riskerade att bli vräkta

Frun överger familjen och han tvingas fostra 4 barn på egen hand - en desperat pappas rop på hjälp

02 Maj 2021 • Av sofia
751
Advertisement

Det kan inte finnas något värre än en ekonomisk kris orsakad av en global pandemi för att driva ned fattiga familjer på knä som tidigare hade stora svårigheter att klara utgifterna och nå månadens slut. Just nu är det svårare än någonsin att hitta jobb och många pappor och mammor tvingas desperat be om hjälp för att kunna försörja sina familjer. I många av dessa dramatiska fall finns det även barnens behov som behöver allt från kläder och mat till skolmaterial. Vem ska ta hand om dem om det inte finns pengar hemma?

Det här är historien om Neri Bordòn, en 33-årig ensamstående pappa som på kort tid plötsligt stod utan både fru och jobb, utan varken släkt eller vänner och han vet inte vem han ska be om hjälp för stöd och för att kunna uppfostra sina fyra barn som är 7, 5, 4 och 2 år gamla. Två år tidigare separerade Neri från sin fru som tog hand om barnen medan han tog de jobb han kunde få för att driva hushållet och hjälpa till att betala för barnen.

Men på bara några år inträffade en katastrof i samband med att covid-19-pandemin bröt ut, Neri var tvungen att stanna hemma mycket länge och kunde inte längre hitta ett anständigt jobb och i allt detta bestämde sig hans fru plötsligt för att överge familjen och därmed överlämna vårdnaden om barnen åt honom...

Hur skulle den här unga pappan lyckas driva hushållet? Han hade inga vänner eller släktingar som kunde hjälpa honom i Posadas, den argentinska byn där han nu bor med sina fyra barn och därför bad han desperat om hjälp och förklarade hur osäker hans familjesituation är: "Jag skilde mig från min fru för två år sedan, men jag har alltid träffat mina barn, tills hon plötlsigt över natten övergav oss och nu måste jag ta hand om dem på egen hand, sedan med pandemins ankomst blev allt ännu mer komplicerat."

Advertisement

Den 33-åriga ensamstående pappan vädjar till alla som har möjlighet att hjälpa honom och hans stackars barn: "Vi behöver allt, kläder till dem, skor, mat, madrasser, vad som helst. Skolan har börjat, men jag har inte ens skrivit in mina barn för att skicka dem till skolan, de hade inga skor, för att inte tala om skolmaterial, ryggsäckar och allt annat de kan tänkas behöva. Jag har inga nära släkting, jag har ingen att lämna mina barn till för att kunna gå till jobbet... "

Lyckligtvis svarade mannens grannar på hans rop på hjälp och försökte ge en hjälpande hand på alla sätt de kunde och se till att de fyra barnen inte saknade någonting. Ibland kan det till och med att bara erbjuda en tallrik pasta, lite socker, en kopp kaffe eller ett par nya skor göra skillnad...

Vi hoppas att framtiden för denna stackars ensamstående pappa och hans fyra barn kommer att bli ljus och full av tillfredsställelse. Bättre tider kommer att komma även för dem!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack