Inför deras 57:e bröllopsdag dyker han upp på sjukhuset för att uppvakta sin fru med smoking och en blombukett

av sofia

28 April 2021

Inför deras 57:e bröllopsdag dyker han upp på sjukhuset för att uppvakta sin fru med smoking och en blombukett
Advertisement

Efter många års äktenskap och samlevnad lär du känna din partner och om vi efter 50 år fortfarande kallar varandra "älskling" eller gör romantiska och vänliga gester, kan vi kanske säga att vi har hittat vår själsfrände. Det är underbart att bevittna hjärtvärmande scener som den med James "Jim" Russell och hans fru Elinor som firar sin 57:e bröllopsdag. Kvinnan hade varit på sjukhuset sedan åtminstone en månad tillbaka, men Jim kunde inte låta den viktiga dagen gå obemärkt förbi och ville att den skulle bli speciell. Så han dök upp på sjukhuset iklädd smoking med en blombukett i handen.

via ABC News

Twitter / reidrussell_

Twitter / reidrussell_

Bröllopsdagar är viktiga milstolpar som är härliga att fira som ett par eller tillsammans med sina nära och kära, ju fler år som gått desto fler blir man och desto mer firar man med stil. Jim och hans fru Elinor har känt varandra under en hel livstid och trots allt fortsätter han att alltid kalla henne "sin brud". De var inte vana vid att fira sina årsdagar på ett stort sätt, förutom vid sällsynta tillfällen när de åkte till Rom eller Hawaii, men deras 57:e bröllopsdag förtjänade en speciell fest. Elinor hade legat inne på sjukhuset i flera dagar och Jim ville inte att hon skulle sakna någonting, inte ens de blommor och choklad som vanligtvis ges vid dessa tillfällen, särskilt när man är ung. Tack och lov var deras barnbarn, Reid Russell, där för att fota den rörande scenen.

Advertisement
Pexels

Pexels

När det gäller deras långa förhållande beskriver Jim och Elinor det så här: "Vi har känt varandra hela våra liv." Jim tillade sedan, "Jag har känt henne sedan hon hade flätor" och hänvisade till sin fru som ung. De två blev äntligen tillsammans efter att Jim tjänstgjort i andra världskriget och har aldrig separerat sedan dess. Fotot av Jim i aftonkläder, med en bukett blommor och choklad, har blivit viralt just för att det symboliserar den sanna och "eviga" kärleken som många av oss strävar efter. Jim och Elinor är ett levande bevis på att man kan vara tillsammans och vara lyckligt förälskade även efter många år.

Advertisement