16 rörande bilder med en stark mening som återger oss hoppet om mänskligheten - TittaPaVideon.se
x
16 rörande bilder med en stark mening…
Han hittar en borttappad plånbok och innan han lämnar tillbaka den till sin ägare lägger han i lite extra pengar Hennes 5-åriga son vägrar städa sitt rum så mamman lägger alla hans leksaker i soppåsar

16 rörande bilder med en stark mening som återger oss hoppet om mänskligheten

27 April 2021 • Av sofia
7.998
Advertisement

Hur många gånger har vi känt oss ensamma och övergivna i denna värld full av svårigheter? Att alltid vara översvämmade av dåliga nyheter och oroliga för framtiden gör att vi är så upptagna att vi ofta glömmer hur viktigt och vackert livet är. Det är sant att fallgropar lurar runt varje hörn, men skönheten som omger oss ligger också i de små sakerna och att träna ögat för att se dem kan hjälpa oss att leva bättre. Även om vi inte är i centrum för världens uppmärksamhet och inget särskilt spännande händer oss får vi aldrig glömma hur starkt vi fortfarande kan röras av de små sakerna. Människor har förmågan att göra stora vänliga handlingar och när de omsätter dem i praktiken kan denna magi påverka oss alla. Vi har valt ut några av de vackraste och mest meningsfulla scenerna som finns på webben i det här fotogalleriet. Är du redo att bli rörd?

1. "Min farfars första selfie med sin nya mobiltelefon"

Äldre människor och teknik kommer ofta inte särskilt bra överens, men när de lyckas uppnå sina små mål är de riktigt söta. Denna farfar lyckades ta en mycket speciell selfie i sällskap med... en ekorre!

2. "Om du letar efter ett tecken för att inte ta livet av dig har du det här"

Ibland räcker det med en liten gest för att få andra människor att förstå hur viktiga de är i våra liv. Även en främlings ord kan ha en positiv och återställande effekt när man går igenom något extra svårt. Inte alla kan i sig själva finna styrkan att komma på fötter igen och börja om, men ofta behöver de bara en liten knuff i rätt riktning för att klara det. Den här mannen har skapat en liten ordlek på engelska där ordet "sign"" betyder både tecken och skylt.

Advertisement

3. Ett barns glädje efter att ha fått hälsa på sin favoritbasketspelare

4. Min farmor, som fyller 103 år på Alla hjärtans dag, skrattar tillsammans med min 2 månader gamla dotter! "

5. "Jag känner mig officiellt som en Disneyprinsessa"

Advertisement

6. Varje gång han gör mål letar den här spelaren upp sin mamma på läktaren och ger henne turbollen. Hon förlorade synen för 17 år sedan och det här är hans sätt att hylla henne!

7. "Min pappa gråter av glädje när han håller sitt första barnbarn i famnen"

Advertisement

8. En främling lyckas få en gråtande bebis att somna på en restaurang

Personen som publicerade det här fotot beskriver händelsen så här: Hon och hennes man hade gått till restaurangen för att njuta av sin middag och de hade naturligtvis också tagit med sig sin lilla son. Den lilla pojken var dock inte så entusiastisk över situationen och kunde inte sluta gråta. Föräldrarna bad om ursäkt till de närvarande och fattade beslutet att resa på sig och lämna restaurangen varpå ett par som satt nära deras bord erbjöd sig att hålla barnet så att föräldrarna kunde äta middag i fred. Definitivt en gest som inte vem som helst hade gjort!

9. Han tatuerade in sin dotters sista meddelande innan hon försvann för alltid...

Advertisement

10. Han hoppade i vattnet under fotograferingen för sitt bröllop eftersom han var tvungen att rädda ett barn som hade ramlat i

Fotograferingen och kostymen förstördes, men vem bryr sig? Ett barn riskerade att drunkna och att att rädda ett liv är mycket viktigare än allt annat. En händelse som ingen av dem någonsin kommer att glömma.

11. Hon virkade alla dessa hattar för att donera dem till välgörenhet!

12. "Min man gick bort för ett par veckor sedan... Jag hittade det här hängande i garaget"

13. En präst som tar hand om herrelösa hundar och tar med dem till kyrkan så att de har större chans att bli adopterade

14. En hel familjs kamp och prestationer

image: xyjesse

Det är bestämt sagt mer motiverande att välja den hälsosamma vägen mot välbefinnande om även vänner eller släktingar är inblandade. Denna familj har gjort otroliga framsteg på bara några månader, för att inte tala om det faktum att... de har fått tillökning!

15. "Min pappa var orolig att min dövblinda hund inte skulle känna igen honom efter ett års karantän men jag tror att han gjorde det."

16. En pojke hjälper sin motståndare, en autistisk pojke som gått vilse i loppet

De två pojkarna tävlade i en skoltävling. En av dem, Adam Todd, är en autistisk pojke som lider av epilepsi och som plötsligt klev av banan, distraherad av ljudet från en ambulans. Evan, hans "motståndare", gick för att hämta honom och förde honom tillbaka in i loppet och sprang de sista kilometerna med honom, hand i hand. Detta är vad sport borde handla om!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack