En styvmamma blir vansinnig när hon får reda på att dottern gett sitt nyfödda barn den biologiska mammans namn - TittaPaVideon.se
x
En styvmamma blir vansinnig när hon…
Två barn ser en man i rullstol som försöker skotta snö:

En styvmamma blir vansinnig när hon får reda på att dottern gett sitt nyfödda barn den biologiska mammans namn

26 April 2021 • Av sofia
16.861
Advertisement

När familjen diskuterar namnet som ska ges till ett ofött barn kan åsikter, preferenser för det ena eller det andra, spänningar mellan de olika familjemedlemmarna ge upphov till svåra situationer som knappast kan lösas med en enkel sansad diskussion. När allt kommer omkring är valet av namnet som ska ges till en framtida arving i släktträdet aldrig bara en tävling om vilket namn som låter bäst, vilket som är kortare eller vilket som är längre. Det  är vanligvis mer kompicerade faktorer som spelar in och det är därför det blir lätt att ryka ihop...

En anonym kvinna valde att dela sin absurda berättelse om ett familjeproblem på Reddit där hon uttryckte all sin frustration över sin styvmammas beteende. Kvinnan berättar att hon förlorade sin biologiska mamma när hon fortfarande var mycket ung och uppfostrades av sin pappa och hans partner som därmed blev hennes styvmamma. När kvinnan blev med barn berättar hon att namnet hon hade valt till sin dotter inte alls passade hennes styvmor, vilket skapade onödiga spänningar mellan dem. Kvinnan beskriver händelsen så här: "Min styvmamma har tre barn, min pappa fick mig när han bara var 26 år. De gifte sig när jag var 5 och hennes barn var 3, 8 och 11. Min mamma dog 3 år efter det att de hade gift sig och jag gick från att ha bott hemma med min mamma till att bo hos dem. Min styvmor var väldigt snäll, hon började behandla mig precis som sina egna barn och nu är hon mormor till två barnbarn som båda bär hennes namn. Barnbarnet som är en flicka har hennes namn, det som är en pojke har en manlig variant av det. Jag fick en dotter för några veckor sedan och jag döpte henne efter min mamma och min mans mamma.

Namnet orsakade ganska stor uppståndelse eftersom min styvmors namn inte var en del av hennes nya barnbarns namn. Jag märkte inte detta till en början, men sedan var mitt svar på deras förvånade reaktion att jag ville döpa henne efter min mamma och min mans mamma (som fortfarande lever) och att hon (styvmamman) redan har två barnbarn med sitt namn..."

Inlägget avslutades sedan med följande ord: "Jag var väldigt upprörd och började gråta. Min pappa berättade för mig att det sätt som jag meddelade det på fick det att verka som att min styvmamma inte är min lilla dotters mormor. Jag sa till honom att min biologiska mamma är mormor till min dotter på samma sätt som min pappa är mina barns morfar. Som svar sa de att det faktiskt inte var samma sak varpå jag sa till dem att det faktiskt var det. Är det jag som är den onda i den här historien? Vad tycker du? "

Vilken sida skulle du ställa dig på i den här historien, på styvmammans sida (och därmed kvinnans pappas) eller den på den unga mammans sida som valde namnet på sin biologiska mamma till sin dotter?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack