Vid 70-års ålder väljer hon att leva ett äventyrligt liv som pensionär på sin lastbil - TittaPaVideon.se
x
Vid 70-års ålder väljer hon att leva…
En polis räddar livet på en man medan hon är i tjänst och får sparken - 15 år senare skipas rättvisa Ett mycket fattigt par tvingas bo i kloakerna sedan mer än 22 år tillbaka:

Vid 70-års ålder väljer hon att leva ett äventyrligt liv som pensionär på sin lastbil

27 April 2021 • Av sofia
758
Advertisement

Det är aldrig för sent att lämna allt och alla och åka på en äventyrlig resa runt om i världen i din egen skåpbil. Även om detta kanske inte är helt tilltalande för alla människor, finns det gott om individer, särskilt i Nordamerika, som, när de når ålderdomen, njuter av sitt liv som pensionerade genom att tillfälligt "ge upp" sitt vardagliga liv för att renovera en skåpbil utifrån och in, ge den nytt liv och börja leva som nomad!

Möt Virginia, en kanadensisk kvinna som fyllt 70 år och som i 38 år har arbetat som massör och personlig tränare. När hon började närma sig pensionen insåg hon att hon absolut behövde förändra något i sitt liv för att kunna njuta av sin ålderdom så hon försökte förstå vilka förändringar hon kunde genomföra i sitt liv och kom fram till att hon kunde modernisera sin Ford Transit-skåpbil som hennes familj hade köpt år 2016: "Jag har sett på TV att många äldre människor flyttar in i sina skåpbilar och kör runt i sitt land utan någon fast bostad och då plötsligt kom jag på att jag kunde göra det efter att jag gått i pension! Jag är en av de människor som när jag väl bestämmer mig för att göra något, brukar jag göra allt för att det ska hända!"

Virgina bad om hjälp från sin familj, sin dotter och till och med sina vänner för att göra sin Ford Transit van till ett modernt och bekvämt hem på fyra hjul. Men tro inte att Virginia inte hade något att säga till om när det gällde inredningen i hennes skåpbil! Som hon visade för Tiny Home Tours utnyttjas varje vägg i skåpbilen på ett perfekt sätt för ett hem för en enda person.

Advertisement
Till exempel är skåpbilens tak broderat, möblerna är ljusblåa (Virginias favoritfärg) och alla dörrarna till skåpbilen är gjorda i trä för att ge interiören en personlig touch som är både välkomnande och full av liv. Den 70-åriga kvinna var trots allt tvungen att försöka skapa ett utrymme som på ett perfekt sätt representerade hennes själ och beslutsamhet på bara några kvadratmeter.
 

Kvinnan har inte ens underskattat behovet av att känna sig trygg och säker på sitt fyrhjuliga färdmedel. Det finns fyra säkerhetskameror installerade på utsidan av skåpbilen för att vara så säker som möjligt och känna sig skyddad under sina resor ombord på sin favoritbil.

Men vad Virginia absolut älskar mest i sitt nya "nomadliv" är de människor som hon möter på sina resor, människor i alla åldrar som har gjort ett medvetet val att inte slå rot någonstans och att resa runt hela Nordamerika med sin skåpbil.
 
 
 
Advertisement

Virginia berättar: "Det finns unga och gamla och de verkar alla acceptera varandra eftersom åldern i det här sättet att leva inte alls är en prioritet, det handlar om att vi har beslutat att leva ett nomadliv och att vi därför har detta  gemensamt. Jag älskar den här nya aspekten av mitt liv! Skönheten i den här nya fasen är att du aldrig kommer att veta vad du ska göra de kommande tre eller fyra dagarna, vart din skåpbil kommer att ta dig. Är inte detta tillräckligt?"

I livet borde vi alla våga ta risker precis som Virginia och förstå att det inte finns någon åldersgräns för att förverkliga våra drömmar och att radikalt förändra vår livsstil!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack