Hon tvingas sälja sitt drömhus för att hon ser grannarna duscha från köket - TittaPaVideon.se
x
Hon tvingas sälja sitt drömhus för…
De har uppfunnit en silikondräkt för alla de som inte vill träna på gym

Hon tvingas sälja sitt drömhus för att hon ser grannarna duscha från köket

22 April 2021 • Av sofia
6.191
Advertisement

Att köpa ett hus är alltid mycket komplicerat, inte bara ur ekonomisk synvinkel utan också för att man måste ta hänsyn till en hel rad situationer som kanske inte tillfredsställer köparen. Baserat på dina personliga behov börjar du leta efter och sedan välja "ditt drömhus".  Pauline Boyd och hennes man hade flyttat till Skottland, de hittade ett hus ute på landsbygden där de kunde vara mer i kontakt med naturen och närmare sin familj i tron om att detta var ett bra val. Huset de hade valt mötte fullständigt behoven hos båda så det är verkligen synd att det cirka tre år efter köpet och efter flera renoveringar, byggdes en ny bostad nära dem. Det nya huset är så nära och så dåligt placerat att Pauline kan se sina grannar duscha, direkt från sitt eget kök! Situationen är så pinsam och outhärdlig att kvinnan nu har bestämt sig att sälja huset till varje pris.

Det krävs verkligen en viss mängd tur när man gör viktiga val såsom att köpa ett hus, men det är också sant att vissa händelser inte alls går att förutsäga. Pauline Boyd kunde aldrig ha föreställt sig att någon skulle bygga ett nytt hus med ett garage och ett badrum med utsikt mot hennes kök på ett så bisarrt och oväntat sätt. Medan hon äter middag med sin man, kan hon se grannarna duscha och det finns inget sätt att undvika det, förutom genom att stänga persiennerna. Men vad är poängen med att leva mitt ute i naturen om du inte ens kan dra nytta av solens ljus och utsikten i ditt hem? Pauline vill inte behöva låsa in sig in, men situationen har blivit så stressande att både hon och hennes man känner sig som guldfiskar i ett litet akvarium.

"Vi har kommit till den punkt där vår stressnivå verkligen är skyhög och det börjar få en allvarlig inverkan på våra liv - vi måste hålla persiennerna stängda trots att vi inte vill!" berättar Pauline. Paret har tyvärr tvingats lägga ut huset till försäljning, trots att de renoverat och trots att både Pauline och hennes man hade planerat att bo kvar länge i området. Pauline Boyds fall granskades dock noggrant, liksom hennes klagomål, men tyvärr hade misstaget begåtts redan från början av byggandet av de nya bostäderna. Allt man kan göra nu är att hoppas att dessa misstag inte upprepar sig.

Advertisement

Verkligen synd eftersom huset är så fint!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack