En serie olyckliga händelser - 16 personer som verkligen lyckats ställa till det i hemmet - TittaPaVideon.se
x
En serie olyckliga händelser - 16 personer…
En mamma fotas medan hon straffar sitt barn på en offentlig toalett Den här modiga kvinnan räddade mer än 150 judiska barn under förintelsen genom att låtsas att de var hennes

En serie olyckliga händelser - 16 personer som verkligen lyckats ställa till det i hemmet

25 April 2021 • Av sofia
23.466
Advertisement

Det spelar ingen roll om du hyr eller köper hus, när det är dags att renovera ditt hem eller göra någon form av förändring, försöker man alltid agera efter bästa förmåga. När vi hyr måste vi naturligtvis vara försiktiga så att vi inte förstör väggar eller de möbler som redan finns, men detta är inte något som en normal hyresgäst inte redan uppmärksammar. När man istället vill göra stora förändringar på husets struktur eller förbättra designen på vissa föremål och börjar leka ingenjör eller expertdesigner med många års erfarenhet bakom sig kan det vara ett problem. Inte alla är bra på DIY och dessa foton och är ett tydligt bevis på detta! Förutom att gör-det-själv alltid är lite riskabelt måste du även ta hänsyn till de ögonblick av distraktion där allt kan hända eller ögonblick där oturen verkar ta över!

Gillar du att försöka dig på denna typ av hushållsarbete? I så fall hoppas vi verkligen att du är mer framgångsrik än dessa människor: 

1. När du halkar i duschen och landar på toaletten - en riktig katastrof!

I badrummet är kanske de mest smygande farorna i hela huset gömda tack vare vattnet och den hala miljön som kan skapas. I duschen är det alltid lämpligt att ha något att greppa, till exempel ett handtag och även en matta som gör att man inte halkar för att undvika sådana katastrofer. Kort sagt, det finns praktiska lösningar och de är inte bara ganska enkla utan också mycket effektiva!

2. "Min mamma trodde att det stora förrådet i hennes nya hem var ett bra ställe för hennes rottweiler när hon gick hemifrån."

En hund, särskilt en stor hund, behöver definitivt utrymme. Ett hem kommer alltid att vara en plats där hunden kommer att känna sig som en del av familjen, men innan vi skaffar en måste vi fundera över vad det innebär att ta hand om ett djur och fundera över frågor såsom: Hur ofta är vi villiga att ta ut hunden? Är vi ofta hemma eller hemifrån?"

Advertisement

3. "Min fru arbetar, så jag bestämde mig för att dammsuga hela huset... synd bara att jag föll ner från trappan och att dammsugaren gick sönder."

I ett förhållande hjälps man alltid åt när det gäller att städa huset, för vi är alla medvetna om hur mycket arbete som krävs för att damma, dammsuga och hålla badrummet frsäscht. Tiden är ofta knapp och ingen skulle någonsin vilja ge upp sin lediga tid under vilken man verkligen får en chans att koppla av.

4. När du råkar lämna fönstret öppet av misstag på vintern....

5. "Vad gjorde jag för fel?"

Advertisement

6. Jag hade väntat i 6 veckor på min nya, lyxigare toalett att ersätta den gamla med... idag kom den äntligen"

7. "När ditt glashandfat exploderar klockan 3 på natten..."

Som tur var befann sig ingen i badrummet vid den tidpunkten!

Advertisement

8. "Jag gick upp igår kväll för att ta ett mellanmål och blev ståendes med kylskåpsdörren i handen!"

9. "Min fru hade ställt en kruka med en växt i på en hylla i badrummet... för en stund sedan hörde vi ett mycket högt ljud..."

Att inreda badrummet med växter och blommor är alltid en bra idé, men du måste vara försiktig med var du väljer att ställa krukorna fulla av jord. Kanske är det alltid bättre att välja mindre växter för om de ramlar kommer de åtminstone inte att få hela toaletten att spricka!

Advertisement

10. "Jag sa till min fru att inte gå på gipsskivorna för att hämta julgranen. Senare medgav hon att hon inte visste vad gipsskivor betydde."

image: Reddit /

11. "Kan det anses vara modern konst?"

Personen som lade upp det här fotot berättade hur hennes man, omtänksamt nog, började bära ner färgburkar i källaren. Strax därefter medgav han att han hade tagit alltför många i handen. Tänk att de just hade köpt nytt hus!

12. "Jag antar att min säng kanske inte är det som kallas för Queen Size"

Vi måste alltid läsa beskrivningen noggrant på de produkter vi köper. Det skulle säkert hjälpa oss att undvika enna typ av jobbiga överraskningar! Om du är osäker, behåll alltid kvittot!

13. "Jag kom precis hem med min nya smarttv..."

14. Det var nog ingen bra idé att ta bort en bärande vägg...

image: Reddit / pf3

I dessa fall är det bättre att inte leka arkitekt eftersom risken att orsaka skada är för stor!

15. Det skulle vara kattens "dörr"... men det visade sig vara ett misslyckat gör-det-själv-projekt!

16. "Jag sa till min fru att alla dörrar är samma storlek..."

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack