Den här mannens näsa är 8,8 cm lång, ett rekord som gjort att han kommit in i Guinness Rekordbok - TittaPaVideon.se
x
Den här mannens näsa är 8,8 cm lång,…
15 bilder som visar all den kärlek och omtanke en pappa har gentemot sina barn Den här mamman jobbade 12 timmar om dagen på en fiskmarknad för att tillåta sin son att studera, nu är han läkare

Den här mannens näsa är 8,8 cm lång, ett rekord som gjort att han kommit in i Guinness Rekordbok

20 Juni 2020 • Av sofia
1.905
Advertisement

I Guinness Rekordbok samlas varje år alla världsrekord, från mänskliga rekord till naturliga sådana för att belöna de mest originella. Det är en bok som publicerats sedan 1955 och som varje år samlar hundratals fenomen som lyckas genomföra bisarra saker eller helt enkelt individer födda med unika egenskaper. Mehmet Özyürek tillhör definitivt den senare kategorin, eftersom han officiellt har utsetts till mannen med världens längsta näsa!

Med en 8,8 cm lång näsa är Mehmet Özyürek officiellt mannen med den mest imponerande näsan av dem alla. Mannen bor i Artvin, Turkiet och har haft detta bisarra rekord sedan 2010, då hans näsa officiellt mättes under "Record Show" som hölls i Rom, Italien och som varje år är sänds på TV.

Även om hans näsa är den längsta som för närvarande har registrerats, är det kanske trots allt inte världsrekordet. Redan 1770, i England, mättes näsan på Thomas Wedders, en cirkusstjärna från den tiden och hans näsa mätte 17,5 cm!

Advertisement

Trots allt kan Mehmet Özyürek anses vara den som i dagsläget håller denna titel!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack