"Inga barnvagnar eller barnstolar" En restaurang nekar tillträde till familjer med högljudda och odisciplinerade barn - TittaPaVideon.se
x
"Inga barnvagnar eller barnstolar" En…

"Inga barnvagnar eller barnstolar" En restaurang nekar tillträde till familjer med högljudda och odisciplinerade barn

21 April 2021 • Av sofia
719
Advertisement

Det har nog hänt alla någon gång att ha gått ut på restaurang, satt sig vid bordet med vänner och släktingar och ha velat njuta av en lunch eller middag i lugn och ro, men att detta ögonblick alltför ofta har förstörts av familjer med småbarn vid angränsande bord. Vissa barn kan verkligen vara högljudda, odisciplinerade och riktigt svåra att ha att göra med, samt dessutom störa allmänheten. Men trots allt är de ju småbarn, vad ska man göra? En restaurang i Kalifornien har dock tillämpat en alternativ lösning på detta problem...

Fiskrestaurangen Old Fisherman's Grotto i Monterey, Kalifornien, blev mycket omtalad när den ställde fram en skylt för sina många kunder som förbjöd närvaron av små barn inne på sin restaurang. Detta är en intern policy som cheferna för denna populära amerikanska restaurang har infört och fortsätter att utöva sedan 2009 med stor framgång, däremot inte helt utan kontroverser.

Restaurangen har inte tillåtit barnvagnar och barnstolar på mer än tio år, samt familjer med högljudda och odisciplinerade småbarn. Valet av denna restaurang som drivs av Chris Shake, föddes efter upprepade klagomål från några av hans trogna kunder som uttryckligen klagat och varit irriterade över det faktum att många familjer inte hade någon som helst kontroll över sina barn på offentliga platser.

Chris Shake berättar att efter att ha tillämpat denna regler sedan många år tillbaka på sin restaurang fungerar saker och ting bättre än någonsin. Till en början fanns det naturligtvis många (numer föredetta) kunder som irriterade sig på vad de kallade "diskriminering" av barnfamiljer, men sedan har de positiva recensionerna av Old Fisherman's Grotto ökat med tiden och nu är det fortfarande en av de mest efterfrågade skaldjursrestaurangerna i Monterey, Kalifornien.

Har du också haft obehagliga upplevelser av högljudda och odisciplinerade barn och föräldrar som inte kunnat hålla dem i schack på restaurangen eller pizzerian som du gått till för att unna dig en stunds avkoppling? Hur agerade du? Håller du med den här restaurangen om deras val?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack