"Jag är inte dum" Hon köper ett hus bredvid en trafikerad gata och klagar på bilarnas ljud - TittaPaVideon.se
x
"Jag är inte dum" Hon köper ett hus…
Det förflutnas förtrollande kraft - 17 bilder som har förmågan att ta med oss tillbaka i historien En man och hans fru adopterar systerns 5 döttrar efter det att hon avlidit på grund av coronaviruset:

"Jag är inte dum" Hon köper ett hus bredvid en trafikerad gata och klagar på bilarnas ljud

17 April 2021 • Av sofia
37.182
Advertisement

Vad skulle du göra om du köpte ditt drömhus till ett konkurrenskraftigt pris och i en strategisk och mycket bekväm position men bara några meter från en mycket trafikerad tvåfilig väg? Skulle du välja att bo på ett annat tystare och mindre bullrigt ställe eller skulle du anta utmaningen och flytta in? En brittisk kvinna kritiserades hårt på nätet när hon klagade över bullernivån efter att ha köpt ett hus bara några meter från en högtrafikerad motorväg. Var det hennes eget fel? Inte riktigt...

via: The Sun UK

Jackie McCormack hade köpt huset för bara 350.000 £ och hade bara besökt det några gånger när motorvägen A446 var lätt trafikerad och relativt tyst. Sedan med tiden märkte hon och hennes man att bullret verkligen var långt över de tillåtna nivåerna. Många har undrat om kvinnan är dum, trots allt hade hon ju faktiskt valt att bo i ett stort hus bredvid en motorväg. Men Jackie säger till journalisterna att hon inte är så dum som många vill få det att verka...

Kvinnan hävdar att de fordon som passerar på den tvåfiliga vägen inte skulle överstiga 85 decibel enligt lag, men tack vare mätningen via iPhone märkte hon att när lastbilarna passerar överskrider de den tillåtna decibelnivån kraftigt, med så mycket som många som 120 decibel mer än det som är tillåtet, ett allvarligt fall av buller: "Jag visste att det var en trafikerad gata - det finns ingen väg runt den. Jag skulle vara dum om jag inte trodde att det var en trafikerad gata."

Nu ber hon och hennes man kommunen om en lägre hastighetsbegränsning på statsvägen, att de ska installera säkerhetsbarriärer för att skydda hennes trädgård mot buller och en hastighetskamera för att förbättra situationen för dem och deras grannar i Coleshil, i brittiska Warwickshire.

Advertisement

Även om Jackie upprepade gånger har sagt att hon på grund av den regelbundna trafiken av bilar och lastbilar ofta måste bära öronproppar när hon går till sängs, vill hon fortfarande inte ge upp och fortsätter att kämpa för att saker och ting ska förändras förr eller senare. "Jag kommer att kämpa in i det sista för att lösa detta problem. Jag tänker inte flytta härifrån, jag kan inte flytta eftersom ingen skulle köpa det här huset!"

Lycka till i din kamp Jackie!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack