Hon går ut med en ung jordbrukare och han ger henne 12 kg ost på första dejten - TittaPaVideon.se
x
Hon går ut med en ung jordbrukare och…
De gifter sig på piren vid en sjö och när det är dags för ringutbytet faller brudens ring i vattnet - scenen är surrealistisk Den autistiska sonen får en kris och slänger sig på marken - en främmande man bestämmer sig för att lägga sig bredvid och lyckas lugna honom

Hon går ut med en ung jordbrukare och han ger henne 12 kg ost på första dejten

16 April 2021 • Av sofia
382
Advertisement

Det sägs att i kärlek är allt tillåtet, om målet är att imponera så mycket som möjligt på den person som lyser upp våra dagar varje gång vi träffar den. Den första dejten är alltid ett viktigt ögonblick, även om det är fullt av spänningar och förväntningar, så är det vid detta tillfälle som mannen, eller kvinnan, försöker ta det första steget för att förföra den andra. Det finns de som dyker upp med en blombukett, en låda choklad eller andra sötsaker och de som istället hedrar det de hoppas kommer att bli deras framtida partner med 12 kg ost! Detta är vad som hände med en amerikansk tjej efter hennes första dejt med en ung jordbrukare. Inlägget om dejten beskrevs med ironi av flickans syster och blev omedelbart viralt.

Kan ost vara nyckeln till en kvinnas hjärta?

Inlägget dök upp på Twitter och beskrev den ovanliga dejten med endast några få ord: "Ikväll gick min lillasyster ut med en ung jordbrukare, som bestämde sig för att ge henne en ost på 12 kg...". Allt detta åtföljdes av det bisarra fotot av den jättestora osten och de två systrarna som verkade vara extremt roade av den oväntade gåvan. Vissa skulle beskriva det som "olämpligt", men tänk om det å andra sidan var den verkliga nyckeln till en kvinnas hjärta? Samma tjej delade senare ett foto av ett utdrag ur en gammal bok, där det rekommenderades att ge en kvinna lite ost för att vinna hennes hjärta. Det var en gammal bok med en lista över vidskepelser och husmorsknep för att kunna erövra en kvinna, vilket gjorde hela situtationen ännu roligare. "Herregud, till och med boken säger att det fungerar!", skrev tjejen skämtsamt på twitter.

Vi vet inte vad tjejen egentligen tycker om denna gest, förutom att vi tycker att den är extremt rolig, och därför vet vi inte om det kommer att bli en andra dejt eller inte. Vad som är säkert är att pojkens gest på sitt eget sätt var väldigt gullig och vi uppskattar hans engagemang och att han faktiskt gjorde det med hjärtat. Vi hoppas att hon kommer att ge honom en andra chans!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack