En mamma fotas medan hon straffar sitt barn på en offentlig toalett "Gör 10 armhävningar"

av sofia

25 April 2021

En mamma fotas medan hon straffar sitt barn på en offentlig toalett "Gör 10 armhävningar"
Advertisement

Att uppfostra ett barn är inte alls lätt. Vägen dit är många gånger i uppförsbacke, särskilt eftersom en förälders referenspunkter ständigt utvecklas och det inte alltid är möjligt att komma överens om effektiviteten i vissa tankeskolor. Det är alltid väldigt enkelt att döma andras människors sätt att uppfostra sina barn, men när det gäller att uppfostra sina egna tänker man alltid till en extra gång. Är det rätt att tillgripa straff? "Kommer mitt barn att förstå att varje gång jag skäller ut hen gör jag det för hens eget bästa?" Dessa och många andra frågor rör sig i huvudet på nästan alla föräldrar runt om i världen, som ständigt undrar om de agerar på bästa sätt med sina barn. Det finns aldrig något enkelt svar på dessa frågor och mamman i den här berättelsen som vi ska dela idag sågs straffa sina barn offentligt genom att kräva en serie armhävningar inne på en offentlig toalett. Att bevitta den intressanta scenen var en annan mamma vid namn Molly Wooden, som klart och tydligt uttryckte sitt godkännande för det straffet.

via Secret Life Mom

Facebook / Molly Wooden

Facebook / Molly Wooden

Inlägget av Molly Wooden beskriver vad som hände och hennes positiva omdöme angående det straff som denna anonyma mamma valt: "Till kvinnan på toaletten i Hobby Lobby (amerikansk DIY-kedja). Om mina händer inte hade varit upptagna med att hålla mina barn, skulle jag ha applåderat. Medan din son svarade på ett fräckt och respektlöst sätt förblev du väldigt lugn och lade till ytterligare 10 armhävningar till det totala antalet armhävningar du redan hade tilldelat honom. Vi behöver fler föräldrar som du som inte är rädda för att bli dömda för hur de uppfostrar sina barn. Din son sa till dig: "Mamma, vad äckligt, det här är toalettgolvet." Du svarade: "Tja, kanske borde du inte ha uppfört dig som du gjorde. Ytterligare tio armhävningar.” Molly hade aldrig kunnat föreställa sig att hennes inlägg skulle ha blivit viralt och att det skulle ha gett upphov till stark debatt.

Advertisement
Storyblocks / Not the actual photo

Storyblocks / Not the actual photo

Människor hade delade meningar och inte alla uppskattade straffet med armhävningarna. Det finns de som hävdar att ett barn kan uppfostras till respekt även utan att förödmjukas, medan andra är övertygade om att det i vissa fall är nödvändigt att vara lite tuffare. Till de som inte håller med har många svarat: "Det märks att du inte har egna barn." Vad ska man säga, vi är väl medvetna om att barn kan vara mycket krävande, men det är just det som är poängen med att vara förälder.
 
Vad tycker du om detta ovanliga straff? Anser du att det är passande eller lite överdrivet och förödmjukande? Skriv din åsikt i kommentarerna!
 
 
 

Advertisement