Bitterhet i familjen - en man bygger en mycket smal byggnad på 3 våningar för att förstöra sin brors havsutsikt - TittaPaVideon.se
x
Bitterhet i familjen - en man bygger…
En ung kurir räddar en 2-årig flicka som av misstag faller från 12:e våningen - han fångade henne i farten

Bitterhet i familjen - en man bygger en mycket smal byggnad på 3 våningar för att förstöra sin brors havsutsikt

12 April 2021 • Av sofia
5.213
Advertisement

Hur långt kan en syskonfejd gå? Det är allmänt känt att familjegräl är vanligare än man tror, ​​även om föräldrar, särskilt om de är äldre, alltid tenderar att på något försöka lugna alla parter. Att se sina barn bråka om pengar eller materiella ägodelar är alltid en stor besvikelse. Det finns dock berättelser där det inte verkar finnas mycket att göra, eftersom ordet "bitterhet" går hand i hand med ordet "hämnd". Två libanesiska bröder har blivit "berömda" med tiden tack vare deras historiska och ovanliga strid som officiellt började 1954, samma år som deras pappa dog. Konflikten mellan de två uppstod på grund av pengar och arvet från deras pappa.

via: jadaliyya
När pappan till de två bröderna dog lämnade han två tomter efter sig till sina två söner, den äldsta sonen tilldelades den större biten, medan den yngre fick den mindre. Dessutom fick den yngsta brodern den bit mark som var svårast att bygga på. Kort sagt, mellan de två verkade det som att den äldre brodern fick den bästa biten. Upprörd över vad som hade hänt honom bestämde sig den yngre brodern för att han trots alla svårigheter skulle bygga på det trånga utrymmet, driven huvudsakligen av bitterhet och en kraftig önskan om hämnd.
 
 

Till allas förvåning hade mannen byggt en väldigt hög och mycket smal byggnad precis framför sin brors. På detta sätt skulle den nya byggnade ha stått i vägen för den äldre broderns vackra havsutsikt. En otroligt smal byggnad på tre våningar, som satte käppar i hans brors hjul. När man tittar på byggnaden  från utsidan är det svårt att föreställa sig att någon kan leva inuti den, eftersom den bokstavligen ser ut som en vägg på grund av att den är så smal. Vi talar om 60 centimeters bredd vid den smalaste punkten som sedan sträcker sig till 4 meter på sin bredaste punkt. Det sägs att lägenheterna inuti är mycket vackra och att alla rummen är sammankopplade.

Advertisement

Havsutsikten från den ovanliga byggnadens tak

Förutom att blockera den vackra utsikten över havet i staden Beirut, var syftet med den smala konstruktionen även att försämra värdet på den äldre broderns egendom, för vem skulle ha velat bo i en byggnad som låg så dåligt till? Husets värde skulle garanterat sjunka. Hittills är det inte känt vem som är ägaren till denna "retsamma" byggnad - vilket är smeknamnet som den har fått med tiden - men vi är säkra på att den på grund av gällande lagar varken kan rivas eller ersättas av en annan byggnad.

En byggnad som berättar om en legendarisk fejd i staden Beirut. Tycker du att det är normalt att känna sig så bitter gentemot sin bror eller sin syster? Skriv vad du tycker om denna enastående historia!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack