En svärmor upptäcker på förlovningsfesten att svärdottern är hennes dotter som hon hade tappat bort när hon var ung - TittaPaVideon.se
x
En svärmor upptäcker på förlovningsfesten…
Även utseendet spelar roll - 15 exempel på design som är lika genialisk som den är perfekt Han bygger en vagn på hjul för att ta sin gamla hund på promenad eftersom den inte kan röra sina baktassar

En svärmor upptäcker på förlovningsfesten att svärdottern är hennes dotter som hon hade tappat bort när hon var ung

09 April 2021 • Av sofia
16.501
Advertisement

Historien vi nu ska berätta är inte bara en av de många och otroliga tillfällena då slumpen överraskar oss i livet, utan det är en av dem som man skulle kunna skriva en spännande roman av eller göra till film. Det som hände under förlovningsfesten för ett kinesiskt par är verkligen absurt och det som den framtida makens mamma skulle få reda på den dagen skulle snart ha förändrat allas liv för alltid. Lyckligtvis har den här historien dock ett lyckligt slut, värdig de bästa sagorna du någonsin har läst och drömt om!

Förlovningsfesten i fråga ägde rum den 31:a mars 2021 i den kinesiska staden Suzhou och det var då den framtida brudgummens mamma lade märke till en detalj som hon aldrig hade sett tidigare. Hennes sons flickvän hade ett födelsemärke på handen som var identiskt med det födelsemärke som kvinnans dotter hade, en dotter som hon hade tappat bort när hon var ung och aldrig mer hittat.

Frövirrad av tvivel och starka känslor gick kvinnan fram till flickans föräldrar som till slut, också tagna av händelsen, avslöjade att de faktiskt hade adopterat henne 20 år tidigare efter det att hon hittadats på gatan. Det chockerande avslöjandet förvandlade förlovningsfesten till en hjärtvärmande scen som verkade tagen ur en film. Den framtida bruden och hennes biologiska mamma kramade varandra igen efter att ha varit ifrån varandra i tjugo år!

Hur kunde slutet bli lyckligt för det framtida äktenskapet efter ett sådant avgörande avslöjande? Slutet gott, allting gott eftersom den biologiska mamman till bruden avslöjade för sin son att även han hade adopterats några år efter hennes dotters plötsliga försvinnande. Eftersom det hade konstaterats att det inte fanns något direkt biologiskt förhållande mellan de två framtida makarna, kunde de gifta sig trots allt och hela historien fick ett lyckligt om än oväntat slut precis som i de bästa sagorna!

Vem hade kunnat tro det? Den här kvinnan är den biologiska mamman till kvinnan som sonen ska gifta sig med... hennes adopterade son! En berättelse som verkar tagen rakt ur en av de mest absurda och otroliga filmerna du någonsin har sett, men som faktiskt ägde rum på riktigt och som vi är säkra på att denna "trassliga" kinesiska familj aldrig kommer att glömma!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack