Hon får ett sms där det står "Din dotter går ut med en färgad kille" och beslutar att ge personen som skrivit svar på tal - TittaPaVideon.se
x
Hon får ett sms där det står "Din…
Den gången då prinsessan Diana kramade en sörjande mamma vid sonens grav På 30 år har han aldrig hjälpt sin fru med städningen hemma och idag är han tvungen att betala ersättning på 60 000 euro

Hon får ett sms där det står "Din dotter går ut med en färgad kille" och beslutar att ge personen som skrivit svar på tal

10 April 2021 • Av sofia
5.475
Advertisement

Tror du att rasism är ett avlägset minne år 2021? Tyvärr är detta inte fallet och även om slaveri i Usa avskaffades den 18:e december 1865, kämpar afroamerikaner och färgade människor i allmänhet fortfarande inom vissa kretsar för att hävda sin jämlikhet. Det finns fortfarande de idag som sätter näsan i vädret om en vit tjej dejtar en ung man med mörkare hudfärg, men vad är problemet? En mamma kände sig tvungen att ge svar på tal när en person dömde hennes dotter för att ha träffat en svart pojke. Hennes svar på kommentarerna och frågorna var exemplariskt och om vi alla var av denna åsikt skulle det troligen inte finnas rasmotiverat våld, som tyvärr än idag existerar.

Heather Boyer, en mamma från Houston, Mississippi (USA), hanterade på ett utmärkt sätt kommentarerna från människor som försökte lägga sig i och döma hennes dotter Kennedys val när det gäller relationer, baserat på ett foto som lagts upp på facebook. Självklart rör inte valet av vem man umgås med eller dejtar i det här fallet någon annan än hennes dotter själv.

En dag ändrade Kennedy sin profilbild på facebook till ett vackert foto på henne tillsammans med sin svarta pojkvän. Som Kennedys mamma berättar, fick hon efter mindre än fem minuter ett meddelande på sin mobiltelefon som löd så här: "Jag visste inte att din dotter dejtade en svart kille, visste du det?".

På en fråga som den, både oförskämd och rasistisk, kunde Heather visserligen ha låtit bli att svara, men kvinnan beslutade istället att låta sin röst höras. Istället för att svara privat gjorde hon det dock offentligt så att alla skulle veta hur hon kände angående sin dotters pojkvän. Hennes svar var mycket enkelt men samtidigt genomtänkt:

"Ja, jag visste faktiskt vem hon dejtade, men hans hudfärg definierar inte vem han är. Det som verkligen definierar honom är hur han behandlar min dotter. För närvarande ser jag min dotter dejta en kille som när han kommer in i mitt hem alltid visar respekt. Jag ser en kille som tar med sig henne till kyrkan varje söndag. Han spelar i kyrkan och hon sitter med sin familj. Hur många unga människor i dag prioriterar kyrkan? Ingen. Han slår henne inte, svär inte, ljuger inte för henne och får henne inte att gråta. Skulle jag hellre se att hon träffade en vit kille, som kanske beter sig illa, bara för att hindra henne från att träffa en svart kille? Absolut inte! Jag vet att människor har sin åsikt, men i slutändan, gör det faktum att min dotter har hittat någon som verkligen älskar henne och behandlar henne som en drottning mig lycklig. Det är något jag själv aldrig har haft i mitt liv och det är därför jag är glad för hennes skull."

Nu är Kenedy och hennes pojkvän dessutom en enad familj, eftersom de har fått en vacker liten dotter. Grattis till er båda!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack