Omöjligt att hålla tillbaka känslorna - 16 bilder som går rakt in i hjärtat vid första ögonkastet - TittaPaVideon.se
x
Omöjligt att hålla tillbaka känslorna…
En tonåring blir hemskickad av sin lärare på grund av sin klädsel: Den här kvinnan har tagit hand om fler än 80 barn under de senaste 34 åren och är mormorn vi alla skulle ha velat ha

Omöjligt att hålla tillbaka känslorna - 16 bilder som går rakt in i hjärtat vid första ögonkastet

01 Maj 2021 • Av sofia
5.172
Advertisement

Hur skulle livet se ut om det inte fanns starka känslor? Naturligtvis är utbudet av vad vi människor kan känna inför händelserna på vår väg genom livet enormt, våra upplevelser ger oss blandade känslor, men samtidigt unika sådana. Från sorg till rädsla, från kärlek till lycka, från rädsla till ilska och så vidare. Men det finns bara en känsla som råder över alla andra, det är den som värmer våra hjärtan och får oss att fälla några tårar av hälsosam glädje, lycka och rör oss på djupet. Av den anledningen har vi valt ut några bilder som berättar historier för vilka det är praktiskt taget omöjligt att hålla tillbaka någon form av känslor!

En mycket söt bild...

Personen som tagit denna bild berättar att huvudpersonen som ses på bilden är en 90-årig mormor som fortfarande lagar sin egen tomatsås. Vilken extraordinär kvinna!
 
 

Titta noga på vad den här stora hunden har i munnen...

Ja, du såg rätt. Det är en liten nallebjörn!

Advertisement

En till synes banal bild som dock är full av mening...

Dessa två som har somnat i soffan är mina föräldrar. De har nått slutet av dagen fulla av trötthet och håller varandra i handen och älskar varandra precis som om det vore den första dagen!

En intressant grej som min katt gillar att göra...

Han älskar att gnugga sitt huvud mot min panna!

Min son som väntar på skolbussen... tillsammans med sin fyrbenta vän!

Advertisement

Två generationer som möts...

Till höger min nyfödda dotter, till vänster min gammelmormor som snart fyller 103!

En mormor som gillar att spela kort?

Personen som tagit det här fotot berättar: "Min mormors syn blir allt sämre men hon älskar att spela sällskapsspek och kortspel. Jag gick för att träffa henne igår kväll och min moster gav henne dessa enorma UNO-kort i present så att hon fortfarande ska kunna spela och se korten ordentligt. De är lite svåra att hålla, men det är värt det! "

Advertisement

En blick som säger mer än tusen ord...

Det här mina föräldrar som är alldeles rörda för att de just har insett att de har blivit morföräldrar för första gången!

En vänskap som övervunnit alla hinder...

Personen som tagit dessa två före och efter bilder säger: "Det här är min son och hans bästa vän. Båda fick när de var små veta att deras överlevnadschans låg på cirka 2%, de skulle aldrig kunna gå och skulle leva i ett vegetativt tillstånd, nu är de över 18 båda två och ikväll klev de upp på scenen och tog sin examen!"

Advertisement

Ett barn som hyllar sin favoritsuperhjältes försvinnande...

Efter att ha fått reda på att  skådespelaren som spelade superhjälten Black Panther gått bort i förtid, ville den här lilla pojken hedra hans minne på detta rörande sätt...

Mor och son lyckas inte hålla tillbaka känslorna...

Han heter Gabriel Nobre och är 19 år gammal. Här är han tillsammans med sin mamma och syster strax efter att ha upptäckt att han har klarat det berömda och mycket svåra inträdesprovet till universitetet i Brasilien. Den unge mannen hade kommit överens om att städa byggnaden i utbyte mot gratis lektioner som skulle hjälpa honom att förbereda sig för provet. En rörande historia!

En mycket rörande stund mellan en pappa och hans dotter...

Denna pappa sa till sin dotter att inte berätta för någon att han var en gatustädare, men hon, stolt över hans jobb, lade upp den här bilden på sociala medier med följande ord: "Min pappa är en gatusopare och jag är stolt över honom. Jag älskar dig pappa!"

En tjej som äntligen uppnådde ett mycket efterlängtat mål

Det här är Katie Bouman som ledde utvecklingen av algoritmen som gjorde det möjligt att ta det första fotografiet av ett svart hål och detta är det exakta ögonblicket då den första bilden av det svarta hålet bearbetades på hennes dator. Vilken stor känsla!

Sedan min dotter såg Toy Story skriker hon "Jag går nu!" innan hon lämnar sitt rum och tittar sedan för att se om hennes leksaker blir levande...

En mycket söt bild tagen av en hästveterinär...

"Det här söta lilla fölet somnade på mina fötter medan jag hade en konversation på jobbet - är den inte underbar?"

Jag och min syster återskapade vår första bild tillsammans...

Detta är äkta syskonkärlek!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack