En 6-årig liten gentleman använder sina besparingar till att köpa en ros till varje kvinna i kvarteret - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 6-årig liten gentleman använder…
En pojke spenderar alla sina besparingar för att donera en cykel till en anställd på bensinstationen som räddat honom Vid 76-års ålder arbetar han varje kväll som bud för att kunna ta hand om sin rörelsehindrade fru eftersom hans pension inte längre räcker till

En 6-årig liten gentleman använder sina besparingar till att köpa en ros till varje kvinna i kvarteret

04 April 2021 • Av sofia
457
Advertisement

När du bara är 6 år men gott uppförande redan är något som ter sig naturligt för dig betyder det att dina föräldrar har gjort och gör ett bra jobb med att uppfostra sin lilla son till att bli en riktig gentleman i mycket ung ålder. Å andra sidan vet vi att spontana vänliga handlingar blir alltmer ovanliga, men det finns en 6-årig pojke som redan beter sig som en perfekt gentleman och som överraskade alla kvinnorna i sitt grannskap med en gest som ingen hade förväntat sig!

via: CBC News
image: CBC/Facebook

Pojken heter Casey Boyd och är bara sex år gammal, men tack vare sin vänliga natur och goda uppfostran bestämde han sig för att avsätta ett helt års veckopeng som hans föräldrar gett honom för att kunna köpa rosor som han sedan skulle donera till alla kvinnorna i sitt grannskap. Denna överraskande vänliga gest skedde naturligtvis på alla hjärtans dag den 14:e februari!

Casey lade undan pengar under ett helt år och bestämde sig för att köpa vackra rosor till 155 kvinnor i sitt grannskap i Main Brook, Kanada.

image: CBC/Facebook

Naturligtvis blev de små flickorna, tjejerna och vuxna kvinnorna i Main Brook inte bara överraskade av 6-åringens vänliga gest, utan vissa blev till och med rörda till tårar över att få en väldoftande och vacker ros. I gengäld fick Casey en stor mängd pussar och kramar från dem!

Men den vackraste rosen var den som den generösa pojken gav sin mamma, Lynn, till vilken den lilla killen inte bara gav en enda blomma utan en enorm och färgglad bukett. Hon är ju trots allt den viktigaste kvinnan i hans liv!

Advertisement
image: CBC/Facebook

Av bilderna på detta underbara initiativ att döma verkar det som om lilla Caseys idé gjorde succé. Själv berättar han att han redan håller på att spara pengar för att ha råd att köpa nya vackra rosor inför nästa års alla hjärtans dag. Vi är säkra på att kvinnorna i hans grannskap kommer att bli lyckliga som aldrig förr även nästa år!

Bra jobbat lilla Casey!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack