15 kvinnor som slutat färga håret och stolt visar upp sitt gråa hårs naturliga skönhet - TittaPaVideon.se
x
15 kvinnor som slutat färga håret…
Pappan till en autistisk kille söker efter människor som kan spela tv-spel med honom för att han ska slippa känna sig ensam Bruden stannar halvägs längs med altargången och

15 kvinnor som slutat färga håret och stolt visar upp sitt gråa hårs naturliga skönhet

27 Mars 2021 • Av sofia
6.747
Advertisement

När vi åldras gör gråa hårstrån många kvinnor obekväma. Redan runt 30 års ålder börjar vi ibland märka färgförändringen och med tiden får hårbotten en alltmer enhetlig och gråaktig nyans. Många kvinnor färgar håret hemma för att dölja det gråa håret och återvända till färgen de hade i sin ungdom, men fler och fler kvinnor lär sig acceptera den gråa utväxten och uppskattar färgen som markerar ett nytt kapitel i deras liv... Vem sa att bara äldre människor borde ha grått hår? Tack vare speciella tekniker som används av skickliga frisörer kan man uppnå en mycket modern och ungdomlig effekt.

En frisör har bestämt sig för att förbättra sina kunders gråa hår tack vare komplexa tekniker som gör att det gradvis blir ljusare. Hennes avsikt är att hylla kvinnor i alla åldrar och hjälpa dem att hitta en ny hårfärg. Är det möjligt att känna sig bekväm med grått eller vitt hår? Absolut. Färgen är inte bara mer enhetlig, men med olika färgnyanser lyckas frisören göra håret friskare och ge det mer lyster. Dessa 15 kvinnor har beslutat att förlita sig på ett proffs, säga adjö till onaturliga färgningar och välkomna de första tecknen på tidens gång.

1. Ett sundare och starkare hår.

2. Här tog frisören upp den naturliga färgen i hennes utväxt.

Advertisement

3. Nya färgnyanser.

4. Ett mycket friskare hår.

5. En färg som framhäver hennes ögon.

Advertisement

6. Ett modernt utseende.

7. En otrolig skillnad.

Advertisement

8. Vackert.

En imponerande förändring. Till vänster ett tråkigt och slitet hår. Till höger ett friskare, starkare hår med vackra gråa nyanser.

9. En drastisk förändring.

Advertisement

10. Nu räcker det med onaturliga färger.

11. Ett naturligt hår fullt av lyster.

12. Hon ser ut att ha blivit åtminstone 10 år yngre.

13. Ett modernt och elegant utseende.

14. Nu räcker det med utväxt på onaturliga hårfärger.

15. Garanterat bättre.

Förändringarna och förbättringarna i dessa kvinnors utseende är tydliga. Varför tortera håret med kemikalier eller tvingas gå till frisören varje månad för att dölja något? Dessa 15 kvinnor visar oss att skönhet är acceptans och att en duktig frisör vet hur man får något som annars är förknippat med åldrande att se modernt och ungdomligt ut.

Tags: KvinnorHårMå bra
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack