15 kvinnor som slutat färga sitt gråa hår för att stolt visa upp sin naturliga hårfärg - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
15 kvinnor som slutat färga sitt gråa…
Vid 104-års ålder tog han sin doktorsexamen och löste en omöjlig ekvation:

15 kvinnor som slutat färga sitt gråa hår för att stolt visa upp sin naturliga hårfärg

28 Februari 2021 • Av sofia
9.129
Advertisement

När de första vita hårstråna börjar dyka upp försöker många kvinnor lösa det genom att dölja det med någon snygg färg. Första gången du färgar håret för att dölja utväxten tror du att du har funnit nyckeln till lycka, men du inser snart vilken ond cirkel du har tagit dig in i. Varje månad går man till frisören för att täcka det vita och grå håret redan från roten. För att befria sig från detta tvång väljer många kvinnor att färga hela håret grått eller vitt direkt. Förutom att det är praktiskt är det även mycket modernt med silverfärgat hår! Ett hår i någon av dessa kalla nyanser är mycket elegant och dessutom mångsidigt. Många kvinnor som väljer att färga håret grått förbättrar till och med sitt utseende.

Vad tycker du?

1. Leendet säger allt

För en frisör och färgproffs är det viktigaste av allt att kunden blir nöjd. Att få grått hår att skina är verkligen inte något som alla kan! Chansen att man strävar efter ett mästerverk och istället får en medelmåttig effekt är mycket stor. Här är dock detta inte fallet!

2. Underbart resultat!

Advertisement

3. Ännu ett bra exempel på en kvinna som valt att stolt visa upp sitt naturliga gråa hår

4. Hon behövde verkligen mjuka upp färgen

Många kunder väljer att färga håret grått för att befria sig från tvånget med att ständigt behöva se upp för utväxten. Med en färg av denna typ är det dock möjligt att ha lite utväxt utan att förlora silvereffekten i färgen och skjuta upp besöket till frisören i några månader till.

5. Den här kvinnan ser verkligen fantastisk ut i sin nya frisyr!

Advertisement

6. När man har en tydlig grå utväxt kan man faktiskt satsa på en jämnare färg och slippa behöva springa till salongen en gång i månaden!

7. Wow!

Även kvinnan på det här fotot var extremt trött på att behöva färga håret var tredje vecka, så den berömda färgexperten Jack Martin föreslog en färg som låg nära den vid hennes rötter. Nu kan hon vänta mycket längre innan nästa färgning!

Advertisement

8. Det här ser mycket bättre ut, eller hur?

9. Hon ser till och med yngre ut!

Advertisement

10. Samma frisyr, men med en mer läcker färg!

11. Vilket passande val!

12. Även hon ser yngre ut med sitt nya hår!

13. En mycket lyckad förändring!

14. Ljus är nyckelordet!

15. Hon hade ett mycket skadat hår i tusen olika färger, men tack vare denna nya färg har hon hittat en lösning på sina problem!

Vad säger du? Skulle du någonsin kunna tänka dig att sluta färga ditt gråa hår? Tänk dig att inte längre behöva oroa dig för utväxten längre och slippa boka en tid hos din frisör en gång i månaden. Naturligtvis, om du verkligen inte gillar dessa kyliga nyanser kan ju ingen tvinga dig att färga håret grått, men annars kanske du borde fundera på det.

Tags: KvinnorHårMå bra
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack