Pojkvännen vill inte presentera henne för sina föräldrar eftersom hon "är för tjock" så hon går ner 90 kg för att hämnas och lämnar honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Pojkvännen vill inte presentera henne…
6 bröder mobbas under flera år för sitt långa hår som de hade sparat ut för att donera till välgörenhet En hemlös man räddar en mormor och hennes barnbarn från lågorna efter det att de låtit honom sova i deras hem

Pojkvännen vill inte presentera henne för sina föräldrar eftersom hon "är för tjock" så hon går ner 90 kg för att hämnas och lämnar honom

25 Februari 2021 • Av sofia
2.506
Advertisement

Den första regeln för att leva ett bra liv är att vara tillfreds med sig själv och acceptera sina styrkor och svagheter. Naturligtvis, om något i vårt utseende eller personlighet stör oss och plågar oss så pass mycket att vi känner oss obekväma med andra, bör vi försöka vidta konkreta åtgärder för att återställa balansen. Det är mycket viktigt att ta hand om sig själv, annars kommer både självkänslan och den mentala hälsan att ta skada med tiden. Samantha Rawley har alltid varit kraftigt överviktig och i ett av hennes sista förhållanden blev hon till och med tvungen att stå ut med förödmjukelsen att inte bli presenterad för sin pojkväns föräldrar eftersom hon ansågs vara "för fet". Som svar gjorde Samantha inte bara slut med sin dåvarande partner, men hon tog även kontroll över sitt liv igen genom att gå ner i vikt. Även om "hämnd" definitivt är en bra motivation i det här fallet, hävdar Samantha att hon gjorde det främst för sig själv och vi tror henne.

När din vikt ständigt ligger mellan 160 kg och 164 kg betyder det förmodligen att du vid flera tillfällen har undrat hur du kan bli av med dessa överflödiga kilon. Samantha, som så många andra överviktiga människor, försökte gå ner i vikt, men inget alternativ var effektivt eller motiverande nog för att hon skulle välja den långa och kämpiga vägen till välbefinnande. Samantha är en ensamstående mamma som i ett av sina sista förhållanden blev kraftigt förödmjukad av sin partner, just på grund av sin vikt. Tydligen ansåg hennes före detta pojkvän att hon var för fet för att bli presenterad för hans föräldrar, så han föredrog att hålla förhållandet hemligt.

Vid den tidpunkten insåg Samantha att hon var tvungen att hitta tillbaka till sig själv och sin kropp, förstå vem hon egentligen var och framförallt försöka trivas med sig själv. Efter mycket tvivel och flera försök bestämde den unga kvinnan sig för att genomgå ett kirurgiskt ingrepp för att eliminera en del av det överflödiga fettet. Det var en operation på 20 000 dollar som fick henne att bli av med drygt 90 kg på en gång.

Advertisement

Samantha uppnådde genast resultat och detta gav henne en knuff i rätt riktning för att börja leva igen och ta hand om sig själv. Tro dock inte att operationen löste alla hennes viktproblem direkt, det var en lång och kämpig väg, men som till slut gjorde att hon uppnådde sitt mycket efterlängtade resultat! Kvinnan spenderade även mycket pengar på plastikkirurgi efter den första operationen, för att ta bort överflödig hud på armar, ben och lår.

Samantha berättar att vägen dit var tuff, men det var värt det när hon fick sin "drömkropp". Med tanke på att hon var mycket överviktig, var det nödvändigt att ingripa på något sätt för att undvika framtida hälsoproblem.

"Jag har bantat sedan jag var 12", berättar Samantha, "och jag har provat nästan allt från bantningspiller till mer extrema dieter. Jag går ner i vikt, men sedan går jag upp igen strax efter." Av den anledningen bestämde kvinnan, en 30-årig ensamstående mamma, att det var dags att prova operation. Lyckligtvis fick hon stöd från alla sina familjemedlemmar på sin vandring.

Advertisement

Hon har alltid haft ett leende på läpparna, men är säkerligen ännu lyckligare idag!

Advertisement

Kanske var den misslyckade relationen Samanthas motivation, men vi är övertygade om att riktig förändring bara kan komma inifrån. Samantha har nu sin egen instagramsida och tycker om att inspirera andra människor till att börja sin egen vandring.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack