En 10-årig flicka donerar skor till en av sina klasskamrater som behövde dem och hennes fröken blir rörd till tårar - TittaPaVideon.se
x
En 10-årig flicka donerar skor till…
Från trasor till rikedom - 17 bilder som visar kända människor innan de blev stjärnor Hon har ingen bh på sig på jobbet och kollegorna kritiserar henne och säger att hon klär sig

En 10-årig flicka donerar skor till en av sina klasskamrater som behövde dem och hennes fröken blir rörd till tårar

14 Mars 2021 • Av sofia
678
Advertisement

Barns rena själ och vänlighet kommer förmodligen att kunna rädda mänskligheten med tanke på hur cyniska människor har blivit nuförtiden. Barn särskiljer inte och kan visa vänlighet på ett sätt som få andra kan. Många vuxna skulle inte ha gjort den gesten som en tioårig flicka i en skola i Cruzeiro do Sul i Brasilien gjorde, en gest som rörde hennes lärare Mary Moraes till tårar. Den lilla flickan gick in i klassrummet och bad läraren om att få prata med klassen. Efter det att Maria gett sitt samtycke frågade hon sina klasskamrater vem av dem som hade skostorlek 27, eftersom hon hade ett par nya skor i den storleken som hon inte längre kunde ha.

image: Mary Moraes

"Jag har storlek 28 nu och har redan skor", sa Isabel till sina klasskamrater och frågade vem av hennes klasskamrater som hade nummer 27. En liten flicka på första raden räckte upp handen som hade just den storleken och lockades av de blanka skorna. Isabel gick fram till flickan och gick ned på knä för att hjälpa henne att prova skorna som passade perfekt!

image: Mary Moraes

Det var ett mycket speciellt ögonblick för båda flickorna. Isabel hade just gjort en av sina klasskamrater mycket lycklig tack vare sin generösa gest och den andra flickan var verkligen tacksam. "Jag håller fortfarande på att återhämta mig från detta mycket känsloladdade ögonblick", kommenterade läraren skämtsamt, som inte hade lyckats hålla tillbaka tårarna när hon bevittnade detta mycket rörande ögonblick.

Advertisement
image: Mary Moraes
"Vi kan och borde ta efter barns handlingar. Jag tror att kärleken alltid kommer att vinna i slutändan. Lär därför dina barn att älska, att bjuda på sig själva, lär dem att respektera andra, för enbart på detta sätt kan vi tillsammans sträva efter en ljusare framtid och en bättre värld" sa läraren. Liksom hon delade många andra samma tanke och tog det även steget längre genom att säga att världen behöver fler människor som henne och även fler barn med ett stort hjärta.
 
Låt oss alla försöka ta lärdom av Isabel!
 
Tags: SkolanBarnBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack