"Min svärmor är hemsk" En farmor avvisar sitt barnbarn för att hon är för lik hennes svärdotter

av sofia

13 Mars 2021

"Min svärmor är hemsk" En farmor avvisar sitt barnbarn för att hon är för lik hennes svärdotter
Advertisement

Förhållandet mellan en svärmor och en svärdotter kan vara det mest idylliska och fridfulla av alla, men samtidigt finns det många historier som vittnar om motsatsen. En svärmor kan vara en riktigt besvärlig närvaro i livet för den nya familjen som bildas om hon är för knuten till sin son eller dotter och kanske lägger sig i för mycket. Berättelsen som denna desperata svärdotter delade på reddit gjorde de människor som läste hennes historia mållösa.

via AITA/Reddit

Advertisement
Pixy/Not The Actual Photo

Pixy/Not The Actual Photo

Den anonyma kvinnan, svärdotter till denna vansinniga svärmor, berättade på reddit att farmorn hade avvisat sitt barnbarn plötsligt, trots att hon tidigare hade erbjudit sig att hjälpa den framtida mamman i det svåra arbetet med att ta hand om ett barn genom att erbjuda sina råd och sin närvaro vid behov. Men något förändrades radikalt när barnet föddes...

Den lilla flickans pappa hade bestämt sig för att ta en bild av det nyfödda barnet och skicka det till hela sin familj för att meddela ankomsten av den nya lilla familjemedlemmen. När farmorn såg bilden på sitt barnbarn sa hon bokstavligen: ​​"Hon är för lik henne", med hänvisning till sin svärdotter...

Advertisement
Flickr/Not The Actual Photo

Flickr/Not The Actual Photo

Denna likhet i utseendet gjorde farmorn vansinnig eftersom hon inte ville uppfostra ett barnbarn som var för likt sin svärdotter och som hon skulle ha föredragit var mer som hennes son. Svärdottern, chockad över sin svärmors beslut att inte vilja vara en del av sitt nyfödda barnbarns liv, analyserade sedan situationen och beslutade att hon skulle gå vidare med sitt liv tillsammans med sin lilla bebis, som om hennes svärmor inte fanns.

Människor som läst den här hemska historien om den här familjens problem på reddit har definitivt ställt sig på svärdotterns sida och har alla fördömt svärmodern för denna till synes obegripliga och barnsliga inställning.

Vad tycker du ?

Advertisement