En gammelmorfar följer sitt barnbarn till skolan på första skoldagen, den söta bilden som har setts världen över

av sofia

15 Mars 2021

En gammelmorfar följer sitt barnbarn till skolan på första skoldagen, den söta bilden som har setts världen över
Advertisement

Vad är mor- och farföräldrar beredda att göra för sina barnbarn? Allt. De är ljuset i deras tillvaro, de är frukten av deras barns kärlek och de är arvet från en familj som växer och fortsätter att växa med tiden. En morfar, och varför inte, till och med en gammelmorfar, skulle till och med kunna ersätta en mammas eller pappas närvaro tillfälligt om någon av de två är upptagen eller råkar ut för något oväntat. Gammelmorfarn som är huvudperson i denna söta historia tvekade inte en sekund och följde frivilligt med sitt barnbarn på hennes allra första dag i skolan.

via Macarena Bazàn/Facebook

Advertisement
Macarena Bazàn/Facebook

Macarena Bazàn/Facebook

Att dela denna berättelse är Macarena Bazàn, mamma till lilla Luz, som skulle börja i första klass, ett mycket viktigt steg för en liten pojke eller en flicka. Den första skoldagen är ett såpass viktigt ögonblick att det krävs ett minst lika viktigt sällskap att gå dit med. Tyvärr, som Macarena berättar på sin facebookkunde hon inte närvara för sin dotter Luz på grund av brådskande arbetsförpliktelser, och hon kände sig desperat, vem skulle följa hennes dotter till skolan och ge henne mod den mycket viktiga dagen?

Macarenas morfar, Luz gammelmorfar, erbjöd sig att hjälpa familjen!

Advertisement
Macarena Bazàn/Facebook

Macarena Bazàn/Facebook

Överväldigad över detta oväntade och väldigt söta förslag kunde Macarena inte hålla tillbaka sin glädje och beskrev händelsen på facebook med följande ord: "Mamma kunde inte vara med på din första skoldag på grund av jobbet, men han fanns där, uppklädd i skjorta, eleganta byxor och skor. Den här mycket stiliga mannen knackade på dörren till lägenheten för att hämta sitt barnbarn inför hennes första skoldag. Han verkade vara mer nervös än Luz och det värmde i hjärtat när jag såg henne rusa in i hans famn, glad över att se honom dyka upp och för att hon visste att han skulle följa henne till skolan den mycket viktiga dagen. Jag är tacksam varje dag för att vi har honom i vårt liv. "Tata Tito" är vår skyddsängel!"
 
Denna vackra text åtföljdes av ett foto som rörde många människor på nätet. På bilden ser man Macarenas lilla dotter bakifrån med sin gammelmorfar som följer henne till skolan på hennes allra första skoldag.
 
 

Macarena Bazàn/Facebook

Macarena Bazàn/Facebook

Trots åldersskillnaden mellan gammelmorfarn och barnbarnet verkar det som om kärlek och tillgivenhet övervinner tidens alla hinder. Det är aldrig för sent för att hjälpa din familj och detta vet "morfar Tito" mycket väl, den typen av gammelmorfar som vi kanske alla skulle ha velat ha i vår barndom!
 
 
 

Advertisement