Budet som fotograferades medan han jobbade med sin son i famnen blev belönad med ett ett nytt hus - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Budet som fotograferades medan han jobbade…
En lärare uppmanar en av sina elever till att ta på sig deodorant på grund av sin kroppslukt och skämmer ut honom framför alla kamrater Hon ber sin föredetta man föra över 7.700 $ för det hushållsarbete han inte har bidragit till och domstolen godkänner

Budet som fotograferades medan han jobbade med sin son i famnen blev belönad med ett ett nytt hus

26 Februari 2021 • Av sofia
622
Advertisement

Alla föräldrar vill enbart det bästa för sina barn och skulle aldrig drömma om att utsätta dem för fara eller försätta dem i en obehaglig situation. Det kan dock hända att man trots ansträngningar från båda föräldrarnas sida tvingas involvera sina barn även i sitt arbete. Om det inte finns några familjemedlemmar som är villiga att ta hand om barnet under arbetstiden är det enda alternativet att barnet följer med till jobbet. Den unga brasilianska mannen Isaac Nascimento Silva måste ha tänkt så när han tog sin 1-årige son Victor i famnen för att gå och jobba kvällskiftet som bud. Pojken hade setts av en framgångsrik lokal sångare, som ville dela hans historia för att hjälpa honom. Från detta möte hade många positiva situationer fötts för Isaac och hans familj, men den viktigaste kom först nyligen.

Alla ansträngningar och uppoffringar från Isaac och hans frus sida har gett resultat och två år efter det slumpmässiga mötet med den brasilianska sångaren Romarinho är familjen mycket glad över att äntligen kunna säga att de har ett tak över huvudet. För dem är det dags att flytta till ett nytt hus som garanterat är mer välkomnande än det tidigare. För dem var detta definitivt ett steg mot välbefinnande och en mer stabil framtid.

Isaks snälla och omtänksamma ansikte medan han höll lilla Victor i famnen har spridits runt om i världen, vilket har motiverat många människor till att donera pengar för att hjälpa mannen och hans familj. Efter det att hans historia spreds öppnades en insamlingssida tack vare vilken familjen inte bara lyckades erbjuda Victor en ordentlig födelsedagsfest utan också leva ett mer värdigt liv.

Familjen berättar att de är glada över att kunna flytta till ett nytt hem tack vare de insamlade pengarna, i hopp om att kunna erbjuda lilla Victor en bättre framtid. Innan Isaac träffade den berömda sångaren hade han sagt att han faktiskt ibland inte ensa hade råd att köpa mat. Han tjänar inte särskilt mycket pengar på hemleveranserna och trots att hans pappa hjälpte honom att betala hyran, spenderades de få intäkterna som familjen hade på blöjor och mjölk till Victor. Låt oss hoppas att deras situation kommer att fortsätta ta denna positiva vändning och att Isaac inte längre kommer att behöva bära runt på Victor under sina arbetsskift.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack