Den här kvinnan är under 30, har redan 6 barn och väntar tvillingar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan är under 30, har redan…
En frisör behöver 13 timmar för att klippa håret på en flicka som inte tagit hand om det på flera månader Perspektivets magi - 19 foton som man är tvugnen att titta på två gånger innan man förstår vad det är man ser

Den här kvinnan är under 30, har redan 6 barn och väntar tvillingar

24 Februari 2021 • Av sofia
3.515
Advertisement

När ett par flyttar ihop förväntas de skaffa ett eller flera barn förr eller senare. Även om det i dag att föda en människa är ett val som övervägs noga, finns det fall där människor kanske skaffar för många barn och på ganska kort tid. Många kvinnor runt om i världen väljer att skaffa fler barn, men förmodligen skulle de bli chockade över historien om Chloe Dunstan, en australisk influencer som vid 27 års ålder lyckats få åtta barn på knappt tio år!

via: The Sun UK

Historien om Chloe och hennes man Rohans familj är otrolig. De var inte bara föräldrar till tre vackra pojkar, utan hade även en stark önskan om att också få en liten tjej. Efter att ha blivit gravid en fjärde gång upptäckte Chloe något chockerande efter att ha gått på en kontroll. Inte bara väntade hon en flicka utan även två pojkar, Chloe var på väg att få trillingar!

Situationen, hur spännande den än var, orsakade stora problem. Flickan i magen växte inte som hon skulle, medan pojkarna gjorde det. Chloe och Rohan stod inför ett svårt val, nämligen att genomgå kejsarsnitt som kunde ha räddat den lilla flickans liv men äventyrat de andra två samt mamman, eller offrat flickans liv för att rädda pojkarna. Paret hade dock inga tvivel och mamman valde att genomgå den svåra operationen, som lyckligtvis gick som planerat.

Nu var Chloe och Rohan föräldrar till 6 barn, inklusive trillingarna och deras mamma hade precis fyllt 22 år!

Advertisement

Familjen Dunstan bestod nu av dessa vackra barn: Evan (8 år), Otto (7 år), Felix (6 år), Rufus, Henry och Pearl (trillingarna som nu är 4 år), men för Chloe och Rohan tycktes det inte räcka. Paret längtade efter ett annat barn trots att mamman efter det komplicerade kejsarsnittet för att rädda lilla Pearls liv, hade beslutat att sterilisera sig.

De lyckades dock åtgärda detta och otroligt nog i november 2020 blev Chloe gravid igen... med tvillingar!

På ett foto som publicerades på hennes officiella instagramsida, berättade Chloe att hon väntade tvillingar genom att posera med sina sex barn och hålla bilden av det mirakulösa ultraljudet i handen: "Vi är stolta över att dela denna extraordinära nyhet med dig. Vi vill välkomna ännu två små knytten till vår familj! Vi är så glada över att starta ännu ett nytt kapitel i våra liv. Våra hjärtan är fulla av glädje! "

Sammanfattningsvis har Chloe lyckats få åtta barn innan hon ens har fyllt 30, ett otroligt rekord som inte bara förvånade mamman, pappan och hela familjen Dunstan, utan som även chockar alla de som läser den här historien för första gången!

Lycka till med den nya graviditeten, Chloe!

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack