Ett par kedjar fast sig i varandra vid handlederna i 3 månader - ett experiment för att testa deras kärleks styrka

av sofia

18 Mars 2021

Ett par kedjar fast sig i varandra vid handlederna i 3 månader - ett experiment för att testa deras kärleks styrka
Advertisement

Hur vet du om personen du är i ett förhållande med är rätt person för dig? Det kan hända att människor även efter många års relation väljer att gå olika vägar och hur jobbigt det än är så är det faktiskt inte helt ovanligt. Vad kan man då göra? Förmodligen är ingen 100% säker på att de är avsedda för en person snarare än en annan tills dess att man levt tillsammans i flera år. Endast tiden kommer att visa om det var rätt val att gifta sig eller leva tillsammans för alltid. Ett ukrainskt par ville emellertid påskynda processen och drev situationen steget längre. Alexander och Viktoria kedjade fast varandras handleder med en kedja och tvingade varandra att leva tillsammans konstant

Ett mycket extremt experiment som de planerar att genomföra under tre månader för att testa styrkan i deras kärlek. Kommer de att klara det?

via Dailymail

Facebook

Facebook

Coronaviruspandemin räckte inte för att förstöra för människor över hela världen eftersom den tvingade många av oss att leva i en påtvingad och onaturlig samlevnad, Alexander och Viktoria ville höja ribban lite till och testa styrkan i deras förhållande med ett experiment som var minst sagt extremt. Paret valde lämpligt nog Alla hjärtans dag för att kedja fast sig i varandra och starta detta bisarra kärleksexperiment. Vitaly Zorin, en av de som certifierar nationella rekord i landet kommer att övervaka experimentet, som skulle kunna komma in i Guinness rekordbok.

Advertisement
Youtube / iStory

Youtube / iStory

De två kedjade fast sig i varandra på alla hjärtans dag framför en modern staty av två älskare, i Kiev, omgivna av snö. Vitaly Zorin var även där för att vittna och officiellt ta på sig ansvaret för att övervaka experimentets framgång. Om de två ungdomarna av någon anledning skulle vilja dela på sig innan de tre månaderna är slut, kommer de att tvingas ringa en specialist för att kapa kedjan.

Vi vet vad du tänker... hur kan de göra allt och alltid vara tillsammans?

Youtube / iStory

Youtube / iStory

Först och främst bär de två speciella kläder med sidoöppning och stängning för att de ska kunna klä på sig och klä av sig snabbare. När det gäller resten är utmaningen just att kunna utföra alla aktiviteter tillsammans, även de mest personliga som att behöva gå på toaletten. Tänk dig att du måste stå bredvid din partner varje gång den måste gå på toa. Det är förmodligen en av de saker som kan bidra mest till att ta död på passionen hos ett ungt par, men ändå är det helt normalt. Med detta vill vi inte motivera andra till att göra ett sådant extremt val eftersom alla faktiskt behöver sitt personliga utrymme i en relation.

Youtube / iStory

Youtube / iStory

I livet måste ett par om man tänker efter vara villiga att möta hinder tillsammans som är mycket större än att behöva dela badrummet. Vi önskar detta par lycka till med experimentet!

Advertisement