6 bröder mobbas under flera år för sitt långa hår som de hade sparat ut för att donera till välgörenhet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
6 bröder mobbas under flera år för…
Pojkvännen vill inte presentera henne för sina föräldrar eftersom hon

6 bröder mobbas under flera år för sitt långa hår som de hade sparat ut för att donera till välgörenhet

25 Februari 2021 • Av sofia
1.353
Advertisement

I livet tvingas man ofta möta tusen svårigheter som naturligtvis varierar beroende på ålder och den situation man lever i. När du är barn och går i grundskolan börjar du också för första gången möta världens många orättvisor. I skolan är vi ofta tvugna att ta itu med fenomenet mobbning, som blir alltmer utbrett och ihållande inom vissa åldersgrupper och miljöer. Phoebe Kannisto är mamma till sju barn, däribland sex bröder som är såpass gamla att de självmant valt att utföra ett mycket speciellt uppdrag, nämligen att låta håret växa för att sedan donera det till en förening som skapar peruker för alla de barn som av hälsoskäl har problem med utväxten av sitt eget hår. En vacker och generös gest som dock orsakade vissa problem för de unga "hårdonatorerna", särskilt i skolan, där de blev retade för sitt hår.

De sex små donatorerna var mycket nöjda med resultatet efter år av väntan. En del av dem väntade 1 år och andra till och med 5 år, men alla utförde de en mycket vacker och solidarisk handling. Mamma Phoebe var mycket stolt över sina barn, deras agerande och hur de hanterade den känsliga situationen i skolan. Tänk dig att vara 8 eller 6 år gammal och bli retad för ditt hår.

Den äldsta sonen Andre är 10, enäggstvillingarna, Silas och Emerson, är 8, medan Herbie, Reed och Dexter är 5. Det yngsta syskonet, Marah Taylor, var bara 2 år gammal vid tillfället och håret var fortfarande för kort för att delta i detta fantastiska initiativ.

Den svåraste delen av det hela var inte den efterlängtade klippningen, utan att vänta på att håret växte ut. Barnen "mobbades" vid flera tillfällen av sina kamrater som förmodligen retade dem för att de såg ut som små flickor. Mamman till de sex bröderna berättar att hennes barn "blev starkare" eftersom de tvingades kämpa emot instinkten att svara på sina skolkamraters kommentarer.

Advertisement

Frisörerna på salongen där de klippte sig utförde arbetet gratis och resultatet blev precis som de hade föreställt sig. Mamma Phoebe, som personligen är engagerad i detta initiativ, berättar att hennes barn redan planerar att spara ut håret igen inför nästa donation och den här gången vet de dessutom hur lång tid det tar innan håret når rätt längd.

En applåd till denna vackra familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack