De möts igen efter 53 år och beslutar sig för att spåra sin bortadopterade dotter "Nu är vi en enad familj!" - TittaPaVideon.se
x
De möts igen efter 53 år och beslutar…
En nittioåring lämnar ett handskrivet brev till grannen

De möts igen efter 53 år och beslutar sig för att spåra sin bortadopterade dotter "Nu är vi en enad familj!"

23 Februari 2021 • Av sofia
2.679
Advertisement

Historien vi nu ska berätta verkar vara tagen ur en film och vem vet ifall det en dag kanske till och med kommer att baseras en rörande fim full av passion på den. Huvudpersonerna i denna sanna berättelse heter Denny och Karen Vinar, ett par som träffades när de båda var tonåringar och som vid 15-års ålder fick sitt första barn, som ett resultat av deras eviga och djupa kärlek, men deras dotters födelse förvandlades snart till en mardröm.

via: CBS Local

Karen och Denny träffades år 1961 och det var kärlek vid första ögonkastet. Tillsammans fick de sedan en liten dotter när de båda bara var 15 år gamla, mitt i tonåren. Både Denny och Karens familjer var emot både förhållandet och barnets födelse och av den anledningen tvingade de paret att lämna bort den lilla flickan på ett barnhem som sedan skulle placera henne i ett fosterhem. De två nyblivna föräldrarna fick hålla sin dotter i famnen i enbart en timme strax efter hennes födelse för att sedan aldrig få träffa henne igen. Sedan dess har Karen och Danny tillbringat en hel livstid ifrån varandra...

Killen gick med i armén medan Karen skrev in sig på college. I 53 år hade de varken sett eller hört något från varandra, tills Denny 2014 bestämde sig för att försöka kontakta kvinnan via sociala medier. Han lyckades spåra henne och trots att alla dessa år hade gått, verkade det som om tiden hade stannat när de båda bara var 15 år gamla...

Denny visste att detta var ödet. Han reste till kvinnan som befanns sig i staten Washington, de kramades som om all den tiden aldrig hade gått förbi och 36 timmar efter det mötet bestämde de sig för att gifta sig!

Advertisement

Men den extraordinära historien om Karen och Denny tar inte slut där, det saknades fortfarande en grundläggande pusselbit i bildandet av denna familj. Tillsammans sökte mannen och kvinnan hjälp från Twin Cities Lutheran Social Services i Minneapolis för att försöka kontakta sin dotter Jean för att ta reda på var hon bodde, om hon var gift, om hon hade en egen familj. 

Till Karen och Dennys stora förvåning svarade deras dotter på deras brev och en dag bestämde de sig för att träffas. Jean berättade om det mycket känsloladdade ögonblicket med sina egna ord: "Jag tror inte att det finns många känslor som kan jämföras med att aldrig ha sett dina föräldrar och sedan se dem komma in genom din dörr. Det är en mycket känsloladdad och rörande upplevelse!"

Sedan dess har Karen, Denny och Jean bildat en ny familj, mycket större men ännu mer enad. Jean har fått träffa sina halvsyskon som är födda från Denny och Karens tidigare äktenskap medan det äldre paret har bildat ett obrytligt band med Jean's familj. Tillsammans och med den kärlek som utmärker dem försöker de kompensera för den tid som gått förlorad under dessa 53 år ifrån varandra: "Kärleken vi har till varandra är oöverträffbar. Allt detta är otroligt! Säger Denny.

En absurd, men samtidigt mycket vacker historia som förtjänar att bli en film, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack