En ung tjej bestämmer sig för att gifta sig med en pensionär och får sin familjs godkännande - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En ung tjej bestämmer sig för att…
Före och efter adoption - 15 husdjur som hittat ett nytt hem och gett all sin kärlek till sin nya familj Mannen skickar en selfie från hotellet utan att lägga märke till vad som syns i spegeln på bilden - hon upptäcker att han bedrar henne

En ung tjej bestämmer sig för att gifta sig med en pensionär och får sin familjs godkännande

19 Februari 2021 • Av sofia
1.172
Advertisement

Kärleken är blind och har ingen åldsgräns, men vi kan fortfarande inte låta bli att bli förvånade när vi ser relationer mellan två partners med en enorm åldersskillnad. Vi pratar inte om 15 eller 20 års skillnad, utan om 51! Du läste rätt, 51 års skillnad mellan en kvinna och en man är verkligen mycket, håller du inte med? Ändå verkar det fungera bra mellan 29-åriga Terzel Rasmus och 81-årige Wilson. Förmodligen är paret ofta offer för kritik och fördomar, som den unga kvinnan alltid är redo att svara på genom att visa den stora kärlek hon känner för sin äldre man. Dessutom stöder hennes föräldrar och släktingar denna bisarra relation till 100%, väl medvetna om Terzels val.

via: Dailymail

De två turturduvorna träffades 2016, under ett offentligt evenemang för en lokal tidning, och det slog genast "gnistor" mellan dem. Den 29-åriga juridikstudenten Terzel säger att hon uppskattar sin äldre mans "visdom" och erfarenhet, medan han som är 81, alltid har velat ha en yngre fru som kan ta hand om honom under ålderdomen. Terzel är mycket nöjd med sitt förhållande till Wilson och hävdar att han är en perfekt partner, som alltid tillägnar henne all den uppmärksamhet hon behöver. De verkar ha funnit sin tvillingsjäl i varandra!

År 2020 fick hon även sina föräldrars välsignelse, som gick med på äktenskapet. För att fira sin kärlek organiserade de en diskret ceremoni med några nära vänner, inklusive Wilsons äldsta dotter som är 56 år gammal och deltog som bröllopsvittne. Paret bor tillsammans i Kapstaden i Sydafrika och verkar mycket nöjda över sitt val.

Dagen då Terzel och Wilson träffades deltog hon vid ett evenemang ensam och Wilson tänkte att flickan ville ha sällskap så han samlade mod till sig för att gå fram och fråga om han fick sitta bredvid henne. De två utbytte sedan telefonnummer och hon bjöd in honom till ett annat evenemang nästa dag. Dagen därpå träffades de igen för en kopp kaffe och vid det tillfället verkade deras öde redan vara skrivet. Hon uppgav själv att hon redan kände att de hade ingått en relation, öven om den ännu inte var officiell, och tillade: "Det här är mitt första långvariga förhållande och jag hade inte ens övervägt möjligheten att ha ett seriöst förhållande tills jag träffade Wilson."

Advertisement

Visst är det ett okonventionellt förhållande, men vi kan verkligen inte bedöma en relation utifrån där sådana viktiga känslor står på spel.

Vad tycker du om relationer med en mycket äldre partner? Och mer specifikt om den här historien? Skriv i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack