Två föräldralösa barn försöker sälja karameller till en förbipasserande, men hon väljer istället att bjuda dem på lunch och ta dem på en shoppingrunda - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Två föräldralösa barn försöker…
Även föräldrarna har svårt att skilja dem åt så trillingarna genomgår en radikal makeover Han kommer till skolan 1 minut för sent och blir isolerad från de andra klasskamraterna av fröknarna, mamman blir vansinnig

Två föräldralösa barn försöker sälja karameller till en förbipasserande, men hon väljer istället att bjuda dem på lunch och ta dem på en shoppingrunda

Av sofia
947
Advertisement

Vi har ofta en felaktig uppfattning om film- och tv-stjärnor. De är utan tvekan människor som har förvandlat sin konst och sin talang till något att vara stolt över och tack vare denna benägenhet har de haft tur i arbetslivet och har nu råd med saker som "vi vanliga dödliga" inte har. Men det är inte så att alla skådespelare är snobbiga och okänsliga för mindre lyckligt lottade människor. Titta bara på den generösa gesten från den brasilianska skådespelerskan Giulia Gem.

image: Extra Globo

Skådespelerskan sågs lämna gymmet där hon ofta tränar när två föräldralösa syskon plötsligt kom fram till henne. För att försörja sig sålde de godis till förbipasserande. Giulia lät sig dock inte skrämmas och verkade inte heller vara ovänlig mot dem, tvärtom, det hon gjorde för dessa två fattiga föräldralösa barn överraskade verkligen alla som kände igen henne.

Inte bara gick skådespelerskan med på att köpa godis från de två bröderna, men hon erbjöd sig också att betala för deras lunch och sedan tog hon dem båda till det närliggande köpcentret.

image: Extra Globo

Efter att ha betalat för lunch och ett mellanmål för de små gatuförsäljarna utan varken mamma eller pappa uppfyllde Giulia en annan dröm som en av dem hade, nämligen att ha en plastboll för att kunna leka med de andra barnen. Giulia var mycket rörd och hon visste mycket väl vad hon var tvungen att göra. Hon gick därför till en sportbutik och köpte en boll som den 14-årige och den 11-årige killen kunde träna och leka med!

Advertisement
image: Extra Globo

Giulia Gem berättar sedan: "Jag blev väldigt rörd av deras vänliga tillvägagångssätt. När jag hörde från dem att de varken hade en pappa eller en mamma, trodde jag på dem. Jag tycker inte om när föräldrar använder sina barn. Av någon anledning fångade de min uppmärksamhet. Jag funderade inte så mycket på varför. De pratade om sin mamma som inte längre finns och de sa till och med att de skulle gå till kyrkan efteråt! "

Den generösa kvinnan tvekade inte en sekund och genomförde en mycket vacker gest, full av generositet och altruism. Det var första gången någonsin som pojkarna hade varit i ett köpcentrum: "Vi tog hissen, och de älskade utsikten. Båda pojkarna strålade verkligen av glädje! Sedan frågade jag dem om de ville ha glass, men de svarade att de var nöjda."

image: Extra Globo

Vi sa ju att man inte bör dömma en person efter utseende och social status. Att vara mycket rik eller känd betyder inte automatiskt att man är likgiltig för andras lidande och behov. Bra jobbat Giulia, som med en enkel gest av omtanke och altruism gav dessa två föräldralösa barn en oförglömlig dag!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack