Den här kvinnan har inte klippt naglarna på 28 år och vill nu sälja dem för 47.000 dollar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan har inte klippt naglarna…
18 personer som har försökt sig på avancerade födelsedagstårtor med katastrofala resultat 20 människor som i skolan ansågs vara fula ankungar och som nu har fått revansch

Den här kvinnan har inte klippt naglarna på 28 år och vill nu sälja dem för 47.000 dollar

Av sofia
1.566
Advertisement

Det finns människor med extraordinära förmågor och fysiska egenskaper som vid första ögonkastet kan göra dig mållös. Det rör sig inte alltid om något användbart, men man kan inte heller förneka den medfödda "talang" som vissa individer besitter. Detta är utgångspunkten för Guinness rekordbok, en bok som publiceras årligen sedan 1955 och samlar alla världens rekord, från naturliga till mänskliga, till mycket originella. I boken finner man saker som "den längsta kvinnan i världen" eller "den mest tatuerade mannen i världen" och så vidare och finner de mest absurda rekorden. På tal om konstiga rekord vill vi presentera dig för Ayanna Williams, kvinnan med de längsta naglarna i världen.

via: Metro

Ayanna Williams, från Houston, Texas (USA), är 54 år gammal och berättar att hon började spara sina naglar för ungefär 28 år sedan. För att de inte ska gå av och för att hålla dem fina genomgår hon en 20-timmars manikyr, uppdelad i flera steg under veckans gång. Nu, efter flera år av att ha tagit hand om sina "dyrbara" naglar, har Ayanna beslutat sig för att sälja dem till högstbjudande. Anledningen? För sex år sedan skilde hon sig från sin före detta man och det är svårt för henne att täcka alla kostnader, särskilt eftersom hon har diabetes och regelbundet måste genomgå insulinbehandling. För henne skulle det ideala priset vara runt 47 000 dollar vilket är en häpnadsväckande siffra om man tänker att de är värderade till cirka 100 dollar per nagel!

Hennes naglar har nått 95,5 centimeter, ett riktigt rekord sedan 2017. I dag hoppas hon, förutom att kunna sälja dem för ett visst belopp, att den framtida köparen låter henne behålla minst tjugo centimeter. Efter alla dessa år kan man ju tänka sig att det är svårt att göra sig av med sådana naglar! Tidigare hävdade hon att hon aldrig hade problem i sitt vardagliga liv: "Jag kan göra allt, precis som alla andra", förklarade hon alltid för dem som frågade henne hur hon gjorde när hon skulle gå på toaletten eller diska.

Men kvinnan medgav också att hon alltid måste tänka på naglarna i allt hon gör och med tanke på deras otroliga längd är de ofta ett hinder som saktar ner alla hennes aktiviteter. "Jag längtar efter att kunna göra saker snabbare. Jag kommer att kunna leka på ett friare sätt med mina barnbarn, ta på mig jeans utan att behöva be om hjälp och hoppa in i bilen för en åktur när jag känner för det!" säger Ayanna.

Tja, det verkar som att hon har betalat för sin plats i Guinness World Records med en liten del av sin frihet. Vi hoppas att hon snart ska kunna börja leva normalt igen utan att behöva tänka för mycket på sina naglar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack