Hunden gör hål i staketet för att kunna leka med sin favoritboll tillsammans med grannens döttrar - TittaPaVideon.se
x
Hunden gör hål i staketet för att…
Hon färgar håret hemma, men ställer till det ordentligt och tar sig till en biltvätt för att göra rent sig

Hunden gör hål i staketet för att kunna leka med sin favoritboll tillsammans med grannens döttrar

25 Februari 2021 • Av sofia
719
Advertisement

När en söt liten hund kommer fram till dig och placerar en boll vid dina fötter för att be dig om att leka tillsammans kan du bara inte förbli likgiltig. Vi skulle aldrig drömma om att ignorera en hund som vill leka med oss och Jessica och Adrienne kunde inte heller göra det, två väldigt livliga tjejer som upptäckte att det på andra sidan trästaketet fanns en söt liten hund som ständigt sökte uppmärksamhet...

Den första som lade märke till hunden som sökte deras uppmärksamhet var Jessica medan hon njöt av en dag vid poolen i sin trädgård med sin familj. Den lilla flickan hade lagt märke till att det fanns ett hål längst ner på trästaketet som delade hennes trädgård från grannarnas trädgård. Vem hade kunnat göra det? En tjuv? En mullvad? Nej då!

Ut från glipan dök ansiktet på en mycket söt och charmig liten hund vid namn Harper upp som hade en färgglad boll i munnen. Efter att ha mött Jessicas blick och lämnat bollen där sprang Harper iväg. Den lilla flickan visste exakt vad hon skulle göra. Hon tog bollen i handen och kastade den hårt mot staketet. Harper ville definitivt leka med grannarnas barn!

Advertisement

Även Jessicas lillasyster Adrienne blev vän med grannarnas lilla hund och som tjejerna själva säger: "Du kan inte ignorera en hund som släpper en boll vid dina fötter och går därifrån som om ingenting hade hänt! Vi blev väldigt glada när vi insåg att vi kunde leka med Harper genom staketet!"

Nu lekte de två tjejerna varje dag med sin nya lilla vän på fyra ben genom ett hål som den söta lilla hunden hade skapat i deras gemensamma staket eftersom han så gärna ville hitta nya lekkamrater som han använda den färgglada bollen med!

Nu har de två familjerna blivit vänner tack vare Harpers lekfulla natur och de träffas ofta för att prata om hundens och de två tjejernas äventyr tillsammans. Det verkar som att ingen av familjerna har för avsikt att fixa det där hålet längst ned på trästaketet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack