Den här mannen gör en otrolig resa med sin siberian husky - de har färdats 5000 kilometer - TittaPaVideon.se
x
Den här mannen gör en otrolig resa…
En söt liten hund hjälper sin matte att handla genom att bära en behållare med sina tänder En pappa har inte råd med en prinsessklänning åt sin dotter, men bestämmer sig för att skapa en med hjälp av plastpåsar

Den här mannen gör en otrolig resa med sin siberian husky - de har färdats 5000 kilometer

23 Augusti 2021 • Av sofia
2.065
Advertisement

En video som en kvinna filmade och publicerad på sociala medier har gjort ett lite annorlunda par motorcyklister kända världen över. Vi pratar om Michael och hans siberian husky hund Sox. På den här bilden ser man dem när de ger sig av på en resa genom USA från den ena kusten till den andra och de har lockat till sig stor uppmärksamhet från många människor på nätet.

Deras resa följs av otroligt många människor som blivit förälskade i paret utrustade med varsin hjälm och skyddsglasögon. Längs de amerikanska vägarna har de tagit med sig många människor på sin resa via sociala medier, men framför allt har de rört människor med sin otroliga vänskap.

via: BBC UK

"Allt började med en oväntad gåva från min pappa i form av en husky valp." Så beskriver Michael början på en viktig vänskap.”Jag döpte hunden till Sox och vi har en idyllisk relation. Från det ögonblicket har vi varit oskiljaktiga."

En vänskap som inte fick ta slut på grund av Michaels förflyttning till Hawaii med sitt jobb. "Jag skulle aldrig ha åkt utan honom." Sa Michael.

Väl framme i USA beslutade sig Michael för att sälja de flesta av sina tillgångar och med intäkterna åka på en motorcykelresa från kust till kust. Så han köpte en hjälm och ett par glasögon likadana glasögon till sig själv och till Sox och tillsammans gav de sig iväg på den 5 000 kilometer långa resan.

"Längs med vägen fann vi ett otroligt välkomnande." berättar Michael "Till en början var det bara Sox som lockade till sig uppmärksamheten från andra resenärer. Men när vår historia blev viral på internet väntade en allt större publik på oss vid varje stopp."

Advertisement

Michael och Sox resa har blivit ett äventyr som följs av många människor på internet som var nyfikna på att veta exakt var de befann sig på den legendariska Route 64 som korsar 9 amerikanska stater och som går från ena sidans kust till den andra i detta stora land.

Alla vet att den här vägen är en viktig förbindelse, som förde med sig välstånd där den passerade. Idag är det dock framför allt en turistväg för alla de som vill njuta av den äventyrliga känslan från det "gamla" USA som man ser i vilda västern filmer.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack