Den här hundägaren arbetar som bilmekaniker och hunden lägger sig ner under bilen för att gosa med sin husse - TittaPaVideon.se
x
Den här hundägaren arbetar som bilmekaniker…
Han bygger ett snurrande hus till sin fru så att hon kan se solen gå upp och vännerna som går förbi 88 år gammal fortsätter han att spela som målvakt i laget:

Den här hundägaren arbetar som bilmekaniker och hunden lägger sig ner under bilen för att gosa med sin husse

14 Oktober 2021 • Av sofia
6.051
Advertisement

Den kärlek som en hund kan ge en människa har ingen motsvarighet. Det är meningslöst att söka ovillkorlig tillgivenhet hos andra människor, vi är varelser som är för komplexa och känslomässigt flyktiga för att uppleva en känsla av samma intensitet under hela livet och mot någon annan. En hund, å andra sidan, kan vara kärleksfull utan att tveka och utan villkor. Lite som Lexi och Lola, två spektakulära exempel på golden retrievers som bor i Australien tillsammans med sin ägare som arbetar som bilmekaniker.

Ägaren är så stolt över sina två hundar att han inte tvekade en sekund med att skapa en instagramsida och ett tiktok konto där han berättar för sina följare om Lexis och Lolas dagliga äventyr, två unika golden retrievers som är både söta och lekfulla.

Det är just en sådan video som blivit populär runt om i världen med tanke på hur söt den är och har gått rakt in i hjärtan hos många människor på nätet som sett den och sedan delat den igen. Ägaren har faktiskt publicerat ett verkligen magiskt ögonblick som han upplevde tillsammans med sin hund Lola på tiktok. Som du kan se från de två bilderna nedan närmar sig den söta golden retrievern sin favoritmänniska medan han försöker att reparera en motor under bilen. Lola, som inte alls var rädd för den platsen och för den utan tvekan obekväma ställningen, närmade sig sin ägare på ett till en början lite misstänksamt sätt, men sedan...

Advertisement

Då gjorde den inget annat än att närma sig sin husses ansikte och försöka gosa med honom genom att försöka lägga sig på mekanikerns bröst och vila sitt lilla huvud på mannens axel och på så sätt ge honom massor av små pussar fulla av villkorslös kärlek. Mannen, som till en början blev förvånad över det kärleksfulla beteendet i ett så obekvämt ögonblick medan han bokstavligen arbetade under en bil, kunde inte låta bli att ge samma kärlek tillbaka i form av kramar och smekningar mot sin älskade Lola.

Dessa bilder visar oss på ett perfekt sätt vad det innebär att ha en hund som vän. Tack vare deras tillgivenhet kommer du aldrig att känna dig ensam och du kommer bokstavligen att översvämmas av ovillkorlig kärlek och tillgivenhet. Vad mer kan man önska sig?

Du kan se tiktok videon här.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack