Den här hunden sliter sitt favoritgosedjur i stycken och sitter bredvid det hela tiden medan de syr ihop det - TittaPaVideon.se
x
Den här hunden sliter sitt favoritgosedjur…
Han tvingar dotterns vänner att ha på sig säkerhetsbältet i bilen men det slutar med att han bråkar med deras mamma Han hyllar sin avlidna fru genom att låta sin dotter bära klänningen som mamman gjort åt henne innan hon dog

Den här hunden sliter sitt favoritgosedjur i stycken och sitter bredvid det hela tiden medan de syr ihop det

26 Augusti 2021 • Av sofia
3.515
Advertisement

Vi har alla en favoritsak som vi aldrig skulle vilja skiljas ifrån. Oavsett om det är en gåva eller något vi själva köpt, finns det saker som verkligen betyder mycket för oss och som vi värnar om som att de vore värdefulla skatter. Våra husdjur är inget undantag och även de kan ha en favoritleksak som de aldrig skulle vilja skiljas ifrån ens i "nödsituationer", precis som med Jamaica, en hund som har charmat många människor på nätet för att hon är besatt av sitt gosedjur, en rosa tygbläckfisk.

via: wamiz.com

Jamaica kan bara inte leva utan sin älskade bläckfisk, hon tar bokstavligen med den överallt och lämnar den sällan i någon annans händer. Det är som om den här hunden hade hittat en god vän med vilken hon kan dela varje ögonblick av sin dag. Hon behöver inga andra hundar för att leka utan nöjer sin med sin leksak. På grund av denna besatthet blev det stackars gosedjuret skadat flera gånger tills dess att sömmarna sprack på grund av att hon bitit i det en gång för mycket.

Vi vet mycket väl hur känsliga hundar kan vara, och Jamaica insåg snabbt att hon hade "skadat" sin vän bläckfisken. När hennes matte Ana såg sorgen i hennes ögon, hade hon inte mod nog att kasta den och bad sin mamma om att laga den.

Advertisement

Detta var en riktig "nödsituation". Bläckfisken måste räddas och Jamaica satt bredvid henne hela tiden under lagningen som Ana ironiskt nog definierar som en operation: "Hennes bläckfisk hade behövt opereras tre eller fyra gånger tidigare. Varje gång väntar Jamaica tålmodigt på att den ska lagas och när hon får tillbaka den är hon väldigt lycklig."

Med tanke på den kärlek som Jamaica känner för sitt gosedjur blev Ana lite orolig, eftersom hon är medveten om att efter ännu en lagning, kommer det ögonblicket förr eller senare att komma då det inte längre kommer att vara möjligt att laga den och de kommer att vara tvugna att byta ut den mot ett annat gosedjur.

Lyckligtvis har hunden en stor förkärlek till mjuka och fluffiga saker, så att hitta en bra ersättning kan bli lättare än väntat.

Låt oss hoppas att den rosa bläckfisken lever länge till, vi hoppas att Jamaica aldrig kommer att tvingades leva utan den.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack