En hemlös man utan varken några pengar eller något hus tar emot 30 hundar och lever tillsammans med dem i ett tält - TittaPaVideon.se
x
En hemlös man utan varken några pengar…
Hon spenderar 3000 dollar i veckan på nya kläder för att hon inte vill ha på sig dem två gånger 15 veterinärer som inte kunde låta bli att visa sina sötaste patienter för resten av världen

En hemlös man utan varken några pengar eller något hus tar emot 30 hundar och lever tillsammans med dem i ett tält

19 Augusti 2021 • Av sofia
802
Advertisement

Folk tror ofta att man med mycket pengar kan köpa mycket fler saker och detta är delvis sant. Att ha mycket pengar gör att vi kan leva mer bekvämt utan att behöva oroa oss för våra räkningar, men det finns saker som en person, även om den har alla pengar i världen, aldrig kommer att kunna köpa, nämligen värderingar som kärlek, vänskap, medmänsklighet och vänlighet.

För att vara en underbar människa måste man inte vara rik på bankkontot, utan i hjärtat, precis som Oleg, en hemlös man med en vänlig själ som har välkomnat upp till 30 gatuhundar som han bor med i sitt enkla tält ute på en mark.

Även om det finns människor fulla av pengar som inte ens är villiga att ta hand om en eller två hundar, försökte Oleg ta hand om 30 stycken utan ett öre i fickan. Hans ekonomiska tillstånd tycktes inte spela någon roll inför hans starka vilja att försöka ge dem det lilla som krävdes för att överleva.

Ursprungligen hade denna förtjusande hemlösa man bara två hundar. Med tiden och eftersom en del av dem parat sig har hans "stora familj" expanderat drastiskt. Ju mer hundarna ökade, desto fler hundar tog Oleg hand om, utan att överge en enda.

När volontärerna från Love Furry Friends, en youtubekanal tillägnad räddningar av djur, blev medvetna om Olegs situation, bestämde de sig för att ta reda på mer om honom för att sprida denna fantastiska gest av kärlek och altruism. Väl framme på plats insåg teamet att de inte kunde lämna honom under de fruktansvärda förhållandena och började arbeta för att hjälpa även de 30 hundarna.

Räddningsarbetarna återvände för att besöka honom efter några dagar och tog med sig mat så det räckte till alla. Även om den hemlösa mannen var djupt bunden till alla små hundar, insåg teamet snabbt att de inte kunde leva med honom längre. Av denna anledning började hela teamet leta efter en familj för var och en av dem, om än med många svårigheter, eftersom vuxna hundar har lite svårare att hitta en familj som är redo att välkomna dem.

Advertisement

Teamet såg också till att de hundar som var i behov av medicinsk vård fick det omedelbart, till exempel den lilla hunden Julie, som hade problem med synen, eller Tima, som hade blivit påkörd.

I väntan på att hitta en familj åt dem och med tanke på det redan mycket höga antalet hundar, övervägde teamet att sterilisera honorna för att undvika risken att andra valpar skulle kunna födas för att sedan tvingas bo på gatan. Även om Oleg är glad över att hans hundar kommer att hitta en säkrare plats att bo på, kommer det att inte ha dem vid sin sida inte göra hans liv lättare, eftersom han alltid har varit mycket tacksam för att få dela sina ensamma dagar med dem.

Vem vet om någon annan i Olegs ställe hade välkomnat alla dessa hundar i så dåligt skick? Människor som han är väldigt sällsynta. Vad tycker du om saken?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack