En labrador hoppar in på en bild av sin matte och husse och får hela puben att skratta - TittaPaVideon.se
x
En labrador hoppar in på en bild av…
Hon vägrar gå på sin systers bröllop eftersom det skulle kosta henne 800£ om dagen Kvinnan vill inte ta hand om sin son så hennes bror bestämmer sig för att adoptera barnet och fostra honom som att han var hennes egen

En labrador hoppar in på en bild av sin matte och husse och får hela puben att skratta

30 Juli 2021 • Av sofia
1.066
Advertisement

Husdjur blir verkligen en del av familjen de tillhör. Det spelar ingen roll om de har en svans, är täckta av päls, går på fyra ben och inte kan tala, en hund eller katt är en fullvärdig medlem av den mänskliga familjen och när du väl är knuten till dem är det riktigt svårt att skiljas från dem eller behandla dem som ett enkelt djur. Av denna anledning ser ibland vissa familjer i sin fyrbenta vän en levande varelse som har mer gemensamt med människor än med andra hundar...

Ta till exempel den stora hunden som är huvudperson i denna roliga historia. Hans namn är Maverick och han är en mycket vacker svart labrador som bor med Kevin och Helen Mara, hans husse och matte. De är praktiskt taget oskiljaktiga och går alltid ut tillsammans och har mycket kul. En dag, medan paret tog en öl på en pub nära sitt hem, hände något som fick alla närvarande att brista ut i skratt, inte bara Kevin och Helen.

Helens syster var närvarande just då och tog ett charmigt foto av Kevin och hans fru som som skulle läggas ut på facebook. Plötsligt insåg Maverick att de skulle ta ett familjefoto utan honom och lutade sig bokstavligen mot den mänskliga pappan för att komma med på bilden. Det slutade med att den söta tvååriga svarta labradoren blev huvudpersonen på en av de roligaste bilderna någonsin!

Det ser ut som att Maverick poserade på bilden. Var det en tillfällighet eller förstod den stora svarta hunden verkligen att Helen och Kevin var på väg att ta en bild utan honom?

Advertisement

Helen Mara berättar: "Det var ett perfekt familjefoto. Maverick slickade sin husse och allt hände helt av en slump. Det är roligt hur vår stora hund håller sin tass runt Kevin som är hans husse. Jag tror att jag kommer att skriva ut fotografiet och rama in det!"

Mavericks matte och husse berättar att deras labrador alltid har varit ett mycket vänligt, glatt, roligt och kärleksfullt husdjur, så de blev inte direkt förvånade av att han bokstavligen hoppade in och "fotobombade" bilden på paret.

När allt kommer omkring måste man ju nästan ram in en sådan bild som verkligen är unik!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack