Före och efter adoption - 15 husdjur som hittat ett nytt hem och gett all sin kärlek till sin nya familj - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Före och efter adoption - 15 husdjur…
En gravid kvinna tvingas bära upp maten två trappor eftersom budet vägrar hjälpa henne En ung tjej bestämmer sig för att gifta sig med en pensionär och får sin familjs godkännande

Före och efter adoption - 15 husdjur som hittat ett nytt hem och gett all sin kärlek till sin nya familj

Av sofia
2.147
Advertisement

De som har en mycket känslig själ vet mycket väl att inte alla djur har turen att leva i en kärleksfull familj, sova under ett tryggt tak och få vara den bästa lekkamraten du kan ha i livet. Nej, många av dessa små änglar med svans och fyra ben bor på gatan eller har blivit räddade och placerade på ett djurskyddshem i väntan på att en ny familj ska välja just dem och ta med dem hem. De väntar på att ett nytt, kraftfullt kärleksband mellan människa och djur ska skapas. Idag vill vi visa dig ett bildgalleri med rörande bilder av husdjur före och efter adoptionen - vi slår vad om att du kommer att märka den enorma skillnaden!

Titta på den tacksamma blicken hos den här hunden som just räddats från ett djurskyddshem... vilka söta ögon!

Som den här personen berättar på Facebook var Gregory en hund som skulle avlivas på det skyddshem där han levde, men lyckligtvis såg Joe honom, blev förälskad vid första ögonkastet och bestämde sig för att inte bara adoptera honom, utan för att bokstavligen rädda hans liv. Vi behöver väl knappast tillägga att Gregory verkar väldigt tacksam för sin nya favorithusse!

Före och efter adoptionen. Titta hur den här söta kattungens ansiktsuttryck nu är mycket lyckligare!

Advertisement

En adopterad pitbull som verkar vara mycket lyckligare nu!

Pitbullen Charlie blev viral på webben när systern till personen som publicerade dessa bilder insåg att dessa "före och efter" -bilder rörde alla på djupet och även uppmanade människor till att dela bilder på de djur som de själva räddat från djurskyddshem och som nu anses vara familjemedlemmar!

Jag adopterade honom och tämjde honom, han gick upp i vikt, blev mer foglig och är nu min bästa vän!

Personen som tagit dessa bilder berättar att han jobbade som volontär på djurskyddshemmet och omedelbart bildade ett mycket starkt vänskapsband med den här stora hunden. Från de mycket tydliga bilderna kan man även se att den här hunden nu är en glad och frisk vovve full av ny energi!

Nu kan den här katten äntligen sova lugnt om natten!

image: Imgur
Advertisement

En lekfull vovve som äntligen hittat sin bästa vän!

Den här lilla vovven heter Daisy, en 7 veckor gammal hund som hittades på parkeringsplatsen på en stor idrottsarena av en anställd. Ägaren för laget Savannah Bananas har beslutat att adoptera henne och att hon ska få bo hos hans familj och nu är hunden lagets favoritmaskot, är det inte fantastikt?

Här kommer några andra exempel publicerade av de stolta ägarna till dessa söta husdjur:

Från att hon var en katt som levde bland soporna till att bli en bortskämd prinsessa!

image: steinb/Reddit
Advertisement

Hur det började och hur det går. Det ser ganska bra ut, eller hur?

Jag hittade honom så här och efter 18 månader är han en väldigt lurvig och oemotståndlig katt!

Advertisement

Jag hittade honom undernärd och smutsig, nu är han en oemotståndligt söt vovve!

Det var omöjligt att motstå de söta ögonen. Jag bestämde mig till slut för att adoptera den!

Innan var han en ledsen och ensam hund, nu har det gått 6 år och han är en fullvärdig familjemedlem!

När vi precis hade adopterat honom var han söt men lite blyg, nu är han som en virvelvind!

Att bli adopterad betyder även att få sova mer bekvämt!

Ser även du skillnaden?

image: abee93/Reddit

När du ändå är i farten, varför inte ta en titt på Redditgruppen Before and After Adoption där du kan se ännu fler rörande bilder tagna av ägare till alla slags husdjur, men främst hundar och katter räddade från djurskyddshem som nu lever i ett välkomnande och tryggt hem där de fått chansen att starta ett nytt liv och ger sin matte och sin husse villkorslös kärlek.

Om även du, minst en gång i ditt liv, har adopterat ett djur, vet du mycket väl att de kan ge dig en oändlig mängd kärlek samt ett mindre ensamt liv som är både oförutsägbart och överraskande. Vad skulle världen vara utan våra älskade husdjur!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement

Missa Inte

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack