Den här åsnan gråter desperat efter det att hennes föl har tagits ifrån henne (+VIDEO)

av sofia

23 Maj 2023

Den här åsnan gråter desperat efter det att hennes föl har tagits ifrån henne (+VIDEO)
Advertisement

Vi är vana vid att se djur som värdefulla husdjur, underbara varelser som håller oss sällskap och ger oss så mycket glädje och omtanke. Visst vill de ha samma saker tillbaka, men det är små "uppoffringar" som allt fler är villiga att göra för att ha dem vid sin sida. Men inte alla djur anses vara "husdjur" och kallas därför vanligtvis för "tamdjur". Kanske förtjänar de därför mindre uppmärksamhet från oss människor? Självklart inte!

Huvudpersonen i denna berättelse är en mycket söt liten åsna, vars unika berättelse har rört tusentals människor.

via Express.co.uk

Advertisement

Hon heter Astra och bor på Miller's Ark-gården i Hook, Hampshire. Här har den alltid levt ett fridfullt och fridfullt liv, åtminstone fram till den ödesdigra natten.

Hur det hela gick till är fortfarande inte helt klart ens för ägarna av gården som bara kan gissa vad som hände den tragiska dagen. Lilla Moon, som bara är 2 månader gammal, stals och togs ifrån sin mamma Astra. "Vi tror att hon kan ha lyfts över staketet och förts bort, någon tog henne."

Men gården har inte tappat hoppet och förutom att omedelbart ha kontaktat den lokala polisen, har de utfärdat meddelanden om hjälp över hela landet för att hitta den lilla fyrfotingen på nätet. Men det är inte allt.

Advertisement

Faktum är att de erbjuder 10 000 pund till den som kan ge dem användbar information för att spåra det försvunna djuret!

Bonden Miller uppmanade också alla lokala invånare att vara uppmärksamma: "Fölet kommer säkert att ropa så om någon skulle höra en åsna låta där man inte vanligen brukar höra ett sådant ljud, vänligen rapportera det omgående till polisen".

Åsnan är helt förstörd och kan knappt äta. Allt hon gör är att ropa och desperat titta sig omkring efter sin unge. Dessutom är ägarna och volontärerna alla oroliga för den lilla åsnans hälsa. Utan mammans vård riskerar den att inte klara sig.

Den som hör något ombeds kontakta Millers Arks djurgård, vi hoppas att fölet kommer att återvända till sin mammas varma famn så snart som möjligt.

Advertisement