Han föds med ett allvarligt funktionshinder, men mamman ger inte upp och nu är han en lysande elev vid Harvard - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han föds med ett allvarligt funktionshinder,…
En steril kvinna hittar en övergiven bebis i en plastpåse i närheten av sitt hus och ber om att få adoptera henne Vid 69-års ålder är hon trött på sitt utseende och vill göra en förändring så frisören förvandlar henne till en riktig prinsessa

Han föds med ett allvarligt funktionshinder, men mamman ger inte upp och nu är han en lysande elev vid Harvard

11 Februari 2021 • Av sofia
553
Advertisement

En mammas kärlek till sitt barn kan övervinna alla hinder, alla berg, det är en känsla så stor att den ibland inte ens går att beskriva med ord. En mamma vill enbart det bästa för sitt barn och hon kommer inte att ge upp förrän detta blir verklighet. En mamma som verkligen vet vad detta innebär är Zou Hongyan, en kinesisk kvinna från Hubei-provinsen i Kina som har kämpat varenda dag i hela sitt liv för att ge sin son ett bättre liv.

För nästan trettio år sedan födde Zou sin son Ding Ding, som tyvärr föddes med en mycket allvarlig medicinsk komplikation. Han hade en mycket allvarlig form av cerebral pares. Läkarna var mycket försiktiga och pessimistiska och hade sagt till mamman och pappan att barnets liv skulle bli mycket komplicerat, olyckligt och hårt. Ding Dings pappa ville inte uppfostra sin son under dessa förhållanden, medan mamman var villig att offra allt för att ge sin son ett bättre liv.

Från det ögonblick då Ding föddes skilde sig Zou från sin man och uppfostrade barnet på egen hand genom att arbeta tre jobb för att kunna försörja honom och ge honom ett värdigt liv. Mamman skaffade även leksaker som främjade hjärnans utveckling för att stimulera sin sons sinnen och hans intelligens. Zou lärde honom till och med att äta med pinnar, även om Ding Dings händer knappt kunde hålla dem.

Efter många år av enorma uppoffringar blev det lilla barnet en ung kille, killen blev en stjärnelev och lyckades till och med ta examen i miljövetenskap och teknik från Peking University!

Advertisement

Mamma Zou berättar: "Jag ville inte att han hans fysiska problem skulle hindra honom i livet eftersom han hade mindre färdigheter inom vissa områden, så jag var mycket strikt mot honom och lärde honom att arbeta hårt och kämpa extra mycket med det som var svårt."

Efter mycket hårt arbete kom Ding Ding in på Harvard, en enorm tillfredsställelse för både honom själv och för hans mamma. Tillsammans klarade de det!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack