En kille ber sin tvillingbror med Downs syndrom att komma upp på scenen med honom - ett unikt bevis på syskonkärlek - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille ber sin tvillingbror med Downs…
Hyresgästerna sticker och lämnar ett hus fullt av sopor så ägaren bestämmer sig för att dumpa dem framför deras nya bostad En 3 år gammal flicka möter sin nyfödda lillasyster och lovar att hon alltid kommer att skydda henne i en rörande video

En kille ber sin tvillingbror med Downs syndrom att komma upp på scenen med honom - ett unikt bevis på syskonkärlek

06 Februari 2021 • Av sofia
923
Advertisement

Detta är den rörande historien om två tvillingbröder som alltid har varit oskiljaktiga i livet. De föddes i samma ögonblick och även om det finns en väsentlig fysisk skillnad mellan dem är det som förenar dem och gör dem praktiskt taget identiska deras goda hjärta och den tillgivenhet de känner för varandra. Ja, för om Austin föddes under omständigheter som anses "vanliga" föddes Ty istället med Downs syndrom och lärde sig därför att gå mycket senare jämfört med sin tvilling.

Trots livets svårigheter har Austin och Ty alltid varit oskiljaktiga och stått varandra mycket nära, även om de var tvungna att gå i olika skolor. När det var dags för Austin att ta examen vid 18-års ålder, sa han att han enbart skulle delta vid ceremonin om hans bror Ty fick följa med honom. En mycket vacker gest som skolan självklart välkomnade med entusiasm.

Austin var mycket glad över att fira sin examen, men han visste mycket väl att Ty hade arbetat ännu hårdare med tanke på hans dagliga svårigheter och av denna anledning kände han att hans bror förtjänade att komma upp på scenen bredvid honom.

Så småningom gick Ty med på att kliva upp på scenen bredvid sin bror Austin, sida vid sida, hand i hand. I det ögonblicket fanns det inte en enda person i rummet som inte blev rörd av gesten från dessa två bröder som var lika olika som de var identiska.

Denna rörande historia visar oss ännu en gång att den kärlek som finns mellan två syskon går bortom det som syns på ytan och att det enda som räknas är det hjärta som slår i var och en av oss.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack