Mamma och son går en och en halv timme varje dag för att gå till skolan: en granne erbjuder att alltid skjutsa honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mamma och son går en och en halv timme…
17 föräldrar som inte ville ha djur men som nu inte kan leva utan dem 15 personer som ville hylla sin barndom genom att återskapa gamla familjefoton

Mamma och son går en och en halv timme varje dag för att gå till skolan: en granne erbjuder att alltid skjutsa honom

03 Februari 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
2.716
Advertisement

Ibland behövs det väldigt lite för att förändra en människas liv till det bättre, även med en enkel gest. Det måste inte vara något oerhört stort, ofta är det de små sakerna som gör skillnad. En kvinna visade direkt generositet när hon fick reda på den andra kvinnans situation.

Faktum är att Kim och hennes son Gabe gick varje dag 45 minuter för att nå den lilla pojkens skola, som går i andra klass. Tyvärr garanterar staten inte skolbuss för barn som bor nära skolan, så Kim och Gabe tvingas gå flera timmar om dagen, trots att de ofta känner sig trötta.

Kim är en mycket bestämd mamma: hon försöker uppfostra sin son Gabe på egen hand och samtidigt studera deltid. Kvinnan har verkligen inte råd att köpa en bil, så hon följer sin son Gabe till fots till skolan. Det spelar ingen roll hur vädret är för Gabe måste till skolan som alla andra. Men när vintern började närma sig kände sig Kim emellertid orolig eftersom vägen fram och tillbaka i snön är lång.

Mamman försökte sedan kontakta skolan, prata med administrationen, men fick aldrig något positivt svar. Så småningom berättade kvinnan om sin situation för en lokal tidning. Vid denna tidpunkt bestämde sig en kvinna som heter Becky Novotny, också mor till ett barn som går i samma klass som Gabe, att göra skillnad. Som mamma till Gabes klasskamrat erbjöd sig Becky att köra båda barnen till skolan och hämta dem också.
 
 
 
 
 
 
 
Advertisement

Det var trots allt en liten gest. Tillsammans lyckades de lösa det: det är verkligen sant att "tillsammans är vi starka"!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack