Läraren avbryter lektionen för att trösta en av sina elevers barn: han grät ständigt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Läraren avbryter lektionen för att…
Förväntningar vs. Verklighet: 17 personer som blev fruktansvärt besvikna över sina inköp Ordningsgalningar: 15 idéer för att hitta plats åt föremål och skapa utrymme i huset även när det inte finns det

Läraren avbryter lektionen för att trösta en av sina elevers barn: han grät ständigt

Advertisement

Ibland är det de små oväntade gesterna som gör en dag bättre. Varje vänlig handling, även den enklaste, har förmågan att förbättra vårt och andras liv. En professor i psykologi i Israel som alltid varit väldigt vänlig, uppmuntrade sina elever som hade barn, att ta med sig sina barn till lektionen utan att känna någon skam. Av denna anledning har ett foto tagits av denna professor och blivit delad på nätet.

via: CTV News

המקום - אוניברסיטה ידועה בירושלים. הקורס - התנהגות ארגונית. המרצה - ד"ר סידני אנגלברג. הארוע - בנה התינוק של אחת...

Pubblicato da Sarit Fishbaine su Domenica 10 maggio 2015

Den israeliska professorn heter Sydney Engelberg och är professor i organisationsbeteende vid det Hebreiska universitetet i Israel och vid Ono Academic College. Hans foto har delats på nätet, även Facebook, där han vaggar ett barn medan han håller i en föreläsning. En av hans studenter visste inte var hon skulle lämna honom, så hon tog med honom till föreläsningen. Studenten följde professor Engelbergs råd till punkt och pricka. "Det var en spontan handling. Jag insåg att mamman hade behövt lämna lektionen eftersom barnet grät, om ingen gjorde något. Då skulle hon ha missat en del information i undervisningen", säger professorn.

Sydneys dotter, Sarit Fishbaine, berömde sin fars vänliga och oväntade gest med följande vackra ord: "I åratal har han sagt till sina elever: 'Ta med dina barn till lektionen, det går bra, de är en integrerad del av klassen. Vi ta hand om dem. Min pappa är den bästa pappan i världen! "

Vi kan inte göra annat än att hålla med Sarit!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack