Hennes föräldrar vill ta bort henne från testamentet eftersom hon "inte har skaffat några barn": hon bestämmer sig för att hämnas ordentligt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hennes föräldrar vill ta bort henne…
8-årig tjej blir avstängd från skolan efter att ha erkänt för sin klasskamrat att hon är kär i henne

Hennes föräldrar vill ta bort henne från testamentet eftersom hon "inte har skaffat några barn": hon bestämmer sig för att hämnas ordentligt

Advertisement

Inte alla kvinnor föds och växer upp med en modersinstinkt och många gör ett mycket specifikt val när de bestämmer sig för att leva i ett förhållande utan att skaffa barn. Ett individuellt val som många gammaldags föräldrar ofta inte tar så bra. Dessa föräldrar tog det så dåligt att huvudpersonen i denna absurda familjehistoria var tvungen att gräla med sin mor och far, för att de ville ta bort henne från testamentet, bara för att "hon inte har barn".

Kvinnan berättar på Reddit att hon var den enda av de tre syskonen som inte hade fått några barn, ett val som hennes föräldrar uppenbarligen inte gillade alls. Under en middag på thanksgiving som hölls i kvinnans hem hade hon ett mycket hett argument med sina föräldrar och syskon, som alla var samlade där. Fadern frågade kvinnan: "Om du inte vill ha barn, varför ska vi inkludera dig i testamentet? Du bidrar inte till familjen."

Kvinnan kunde inte tro vad hon hörde, och alla andra familjemedlemmar tycktes vara överens med var fadern sa; om hon inte har fått några barn, skulle hon inte heller ha nytta av det arv som hennes föräldrar skulle lämna i framtiden. Det var i det ögonblicket som blev fly förbannad och bestämde sig för att hämnas.

Eftersom kvinnan hade varit värdinna åt alla sina släktingar i sitt stora hus under julhelgerna i ungefär 6 år, bestämde hon sig för att bryta alla traditioner och stänga dörrarna till sitt hem för alla släktingar, inklusive syskon och föräldrar. Efter att ha kastat sina gästers tillhörigheter på marken den tacksägelsekvällen och sagt att de skulle lämna huset på nolltid, låste kvinnan in sig med sin man och vägrade att prata med någon.

Efter besvikelsen över hennes fars ord bestämde sig den anonyma kvinnan för att hämnas genom att sluta med julfirandet och tvinga hela sin familj att "hitta en annan plats om de ville tillbringa högtiderna tillsammans". Å andra sidan, som hennes gamla far hade sagt, "bidrog" hon inte till familjens välbefinnande utan att föda ett barn.

En lite för överdriven reaktion eller tycker du att kvinnan trots allt inte hade så fel?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack