En brud överges vid altaret tröstar sig genom att gifta sig med en av gästerna - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En brud överges vid altaret tröstar…
En nyfödd flicka övergiven i en låda vid soptunnorna: en förbipasserande räddar henne precis i tid 15 kärlekspar visar att den stora åldersskillnaden inte är ett hinder för deras lycka

En brud överges vid altaret tröstar sig genom att gifta sig med en av gästerna

25 Januari 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
557
Advertisement

När du bestämmer dig för att gifta dig med din partner hoppas man att det är ett väl igenomtänkt val från båda parters håll. I tron ​​att de kan fortsätta relationen på lång sikt. Ändå får vi hör ofta om skilsmässor. Men i en by i Tarikere taluk, Indien, har verkligheten överträffat fantasin: brudgummen övergav medvetet sin framtida fru vid altaret och lämnade platsen före ceremonin. Hennes familj, besviken över händelserna, fann henne en respektabel provisorisk make bland gästerna. Det låter som ett skämt men det hände verkligen under en ceremoni som var allt annat än traditionell.

via: News 18
image: Pexels

Berättelsen i fråga är full av melodramatiska detaljer som är värd ett Bollywood-manus: den framtida mannen till stackars tjejen verkade ha haft en dubbelrelation under lång tid och på dagen för hans bröllop verkar det som han hotats av sin svartsjuka älskarinna. "Om du gifter dig med henne, svär jag att jag förgiftar mig framför alla under ditt bröllop" - det är orden som den rasande kvinnan förstörde parets bröllopsdag med. Kanske i slutändan var det bättre så! Också för att brudens familj verkligen inte gav upp inför den plötsliga övergivningen - bruden blev tröstad med en ny man!

image: Pexels

Otroligt nog, efter att ha tittat igenom ordentligt alla gästerna, gick en man med på att gifta sig med den desperata kvinnan. Den lyckligt lottade heter Chandrappa och han är orkesterdirigent som skulle ha dirigerat musikerna under bröllopsceremonin. En verklig otrolig vridning som gjorde att ceremonin kunde fortsätta. Kvinnans familj var också positivt imponerad av den sociala ställning som mannen har, en orkesterledare, verkligen är en bra matchning.

"Allt är gott som slutar gott".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack