Frun sätter eld på mannens modellbilsamling för att hon tycker att det är slöseri med pengar - TittaPaVideon.se
x
Frun sätter eld på mannens modellbilsamling…
En amerikansk soldat finner de tre barn som han tog en bild med under andra världskriget: ett känslomässigt möte 17 foton av husdjur som kan smälta även det mest okänsliga hjärta

Frun sätter eld på mannens modellbilsamling för att hon tycker att det är slöseri med pengar

21 Januari 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
825
Advertisement

I ett par bör personliga utrymmen vara heliga och respekterade: var och en i paret har rätt att utöva en hobby eller fler, dock alltid med full respekt för den andre. Men vad händer när partnern inte förstår sig på dessa hobbyer överhuvudtaget? Stora diskusioner kan uppstå och som på lång sikt till och med kan förstöra relationen. Sedan finns det extrema fall där partnern är hämndlysten. En Facebook-användare ville dela sin enorma sorg för detta missförstånd med sin fru i en grupp med samlare: kvinnan delar inte hans stora passion för att samla leksaksbilar utan hatar den så myckat att hon vill förstöra den.

via: Debate.com

"Vad var det jag sa" sa kvinnan när hennes man blev förtvivlad över hans förstörda modellbilsamling. Faktum är att frun, som var utmattad av sin mans ständiga inköp, bestämde sig för att sätta eld på den dyrbara samlingen av "Hot Wheels", de berömda bilarna som Mattel gjorde på nittiotalet. Hustruns känsla var att hennes man "spenderade alldeles för mycket pengar på onödiga saker." Dessa leksaksbilar kan faktiskt kosta så mycket som 100 $ styck, för dem som är intresserade av att ha den mest "sällsynta" bilen.

 

Här är det fina inlägget som publicerades i en Facebook-grupp för passionerade samlare:
Jag har samlat på Hot Wheels i ungefär två år, men min fru sa till mig förra vecka att jag spenderar för mycket pengar på dessa bilar och hotade med att om jag tog med fler av dem hem så skulle hon bränna upp dem. Jag trodde att hon skämtade, jag hade ändå köpt några modellbilar dagen innan. Dagen därpå medan jag var på jobbet skickade hon en bild av samlingen innan hon tände eld på den "vad var det jag sa".

 

Advertisement
image: Pxhere

Mannen vågar nu inte fortsätta att samla, inte ens efter alla meddelanden som folk skickade där de visade sitt medlidande och lovad att skicka honom någon bil i present. Troligtvis kommer mannen i fråga att vidta rättsliga åtgärder vad det gäller sin fru. Vi vet inte hur detta kommer att sluta, men det blir säkerligen svårt för dem att bli sams igen.

Vad tycker du om kvinnas agerande?

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack