En 4-årig pojke vill rädda 2 Pitbulls från kenneln men staten tillåter inte honom: han adopterar dem "på distans" - TittaPaVideon.se
x
En 4-årig pojke vill rädda 2 Pitbulls…
17 stormarknadskunder som definitivt har misstolkat innebörden av anständighet och god smak

En 4-årig pojke vill rädda 2 Pitbulls från kenneln men staten tillåter inte honom: han adopterar dem "på distans"

29 Januari 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
1.409
Advertisement

Vuxna kan lära sig mycket av barn, särskilt när det gäller att göra gester av oväntad generositet. Jaxton Betschart, en 4-årig pojke, har visat sin stora känsla av ansvar trots sin mycket unga ålder. Den lilla pojken hade åkt till en hundgård så att han kunde adoptera en hund. Ni kan föreställa er hans mammas överraskning och alla volontärer som arbetar där när Jaxton bestämde sig för att "adoptera på distans" två Pitbull-hundar som han tyvärr aldrig hade kunnat ta med sig hem på grund av de restriktiva lagar som staten har angående denna hundras.

Där Jaxton bor tillåter staten inte invånare att ha Pitbull-hundar som husdjur, så barnet skulle aldrig kunna ta hem Tank och Penelope, två Pitbulls som är avsedda att stanna kvar i Charleston Animal Society-skyddet för alltid. När han fick denna information, reagerade Jaxton inte som man kan förvänta sig, man tänkte kanske att han hade velat välja en annan valp, men istället vald han att förbinda sig genom att "adoptera på distans" två Pitbulls. Den lilla pojken bestämde sig för att ge sin veckopeng till hundgården för att kunna ta hand om de två djur som tvingats stanna kvar där.

Så liten, men redan så vuxen att han kan fatta viktiga beslut! Hans generösa gest var så oväntad att de frivilliga i skyddet ville dela nyheterna på sociala medier. En berättelse som gick direkt till hjärtat hos många och som fick kenneln att nå oväntade resultat. De två Pitbulls i fråga fick bland annat en adoptionsförfrågan av personer bosatta i en annan stat, som därför kunda ta hand om dem som husdjur.

Advertisement

Naturligtvis är Penelope och Tanks nya ägare angelägna om att hedra Jaxtons engagemang och har lovat honom att ta hand om hundarna med glädje och kärlek. Hundarna kommer nu att få allt vad de behöver.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack