Hennes man är otrogen med en förlovad kvinna: några år senare gifter hon sig med hans älskarinnas expartner - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hennes man är otrogen med en förlovad…
19 män som har fått en viss charm genom att odla skägg

Hennes man är otrogen med en förlovad kvinna: några år senare gifter hon sig med hans älskarinnas expartner

Av Titti Carlberg
1.461
Advertisement

Har du någonsin varit offer för ett oväntat svek? Om ditt svar är ja, vet du mycket väl att den första reaktionen är av total omvälvning; du kunde inte föreställa dig att din partner kunde göra en sådan sak mot dig bakom din rygg, du klandrar dig själv för att du inte har varit tillräcklig i det sentimentala förhållandet, men i slutändan vet du mycket väl att felet bara är hans. Men ibland kan det bli oväntade och överraskande konsekvenser att bli lurad i ett förhållande...

En sak som Carly Beth Webber, en kvinna som blev utsatt för ett äktenskapligt svek från sin man, kan vittna är att hon sedan gick igenom en upplevelse som gränsade till det absurda där det verkar som att ödet hade spelat sina kort mycket bra. Det här är Carlys berättelse.

"Det hela började med ett granatäpple, ett granatäpple och chokladbaretter. Aldrig i mina vildaste drömmar hade jag trott att jag skulle möta en man som var villig att vända uppochner på sitt liv för att ta hand om mig och mina tre små barn. Han gav mig en bunt chokladbaretter som jag kunde lägga i mitt minikylskåp i min minilägenhet med ett sovrum, och ett granatäpple för som han sa "granatäpple är nyttigt".

När jag var 30 år upptäckte jag att min man hade haft ett förhållande i ungefär ett år. Skilsmässa var ett ord som jag aldrig trodde skulle ha funnits i mitt ordförråd och bara tanken på detta fick mig att känna mig som att jag höll på att kvävas. Den känslomässiga smärtan av vägran och rädslan för vad som skulle hända i framtiden för mig och mina barn var en tyngre vikt än mitt brustna hjärta kunde uthärda. Det har funnits dagar då jag trodde att det bara kunde vara mitt fel, men det var det inte.

Jag var övertygad om att ingen någonsin skulle vilja ha en skild, trettioårig mor till tre barn och att jag skulle vara ensam för alltid. Hur kunde det finnas ett liv efter detta?

Advertisement

Efterföljande dagar flyttade vi till en lägenhet med ett sovrum. Det var hemskt och underbart på samma gång. Med tiden lärde sig mina barn att leva som skilsmässobarn, och det var inte en lätt sak från början för någon av oss.

Tillbaka till granatäpplet. Kvinnan som min man hade ett förhållande med var förlovad med en annan man. Den mannen presenterade sig själv, tog hand om oss och hjälpte oss även fast han inte var skyldig oss någonting. Han kom med matvaror. Han kom med flyttkartonger, Han kom med glass. Han kom med sitt brustna hjärta. Vår vänskap växte snabbt på grund av det tråkiga moment som vi båda gick igenom. Han kom till oss varje dag och hälsade på, men av alla dagar som han kom är min favorit är den dagen som han kom med ett granatäpple och chokladbaretter. Lite glädje för att eliminera vad som var ett ögonblick av smärta för mig och min familj.

Jag hade aldrig träffat en man som var så villig att ge och donera med ödmjukhet och aldrig be om att få något tillbaka. Så jag gjorde det som varje rimlig tjej skulle ha gjort. Jag förälskade mig i honom.

6 månader efter att han hade gett mig granatäpplet, gav han mig en ring och idag firar vi vår sjunde bröllopsdag. De ord han sa den dagen när han knäböjde framför mig, var de bästa ord jag någonsin hört: "Jag älskar dig och jag älskar dina barn. Jag vill tillbringa resten av mitt liv tillsammans med er." Min äldsta son följde mig i gången fram till prästen och min yngste son var brudgum, medans min dotter slängde ur rosblad från sin korg framför oss.

Vi har nu ett gemensamt barn, som är en daglig påminnelse om allt ljus som kan uppstå från de mörkaste platser. All denna lycka skulle inte ha varit möjlig utan den här mannen som räddade oss.

Jag hjälper nu andra kvinnor som går igenom samma sak som jag gick igenom, jag delar med mig av min historia och stödjer dem längs vägen. Skilsmässan var så smärtsam att jag trodde att jag aldrig mer skulle må bra igen, och jag vet att det finns en kvinna därute som känner precis så just nu.

Advertisement

Men jag kan säga att det finns hopp och det finns liv, även på andra sidan av en skilsmässa och jag vill dela med mig till de som är i den situationen nu. Det finns hopp och glädje framför dig, även om du inte tror det just nu. Jag hoppas åt dig de dagar du inte kan.

När jag hade tappat allt hopp var det i det ögonblicket som vi båda var där och jag kommer aldrig mer se på ett granatäpple med samma ögon igen och jag är så otroligt tacksam mot Gud som har stakat ut mitt öde. Jag är säker på att även ditt öde har ett lyckligt slut.

Advertisement

Ett berörande och positivt vittnesmål till alla de kvinnor som har gått eller går just nu igenom en skilsmässa eller ett svek: det finns hopp och ljus i slutet av tunneln, lita på det.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack