17 foton av personer som på ett sensationellt sätt liknar en kändis - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
17 foton av personer som på ett sensationellt…
20 män som har beslutat att låta sitt hår växa och de är nöjda med sitt nya utseende 17 personer som perfekt förkroppsligar den oförskämda kundprototypen

17 foton av personer som på ett sensationellt sätt liknar en kändis

Av Titti Carlberg
43.219
Advertisement

Det finns många skulle vilja vara stjärnor i filmen eller i skivbranschen eller likna så mycket som möjligt deras favoriter. Naturligtvis är det livet att vara känd som lockar vanliga människor mest, men är vi så säkra på att det bara finn positiva aspekter? Tänk dig att bli stoppad på gatan var femte minut av främlingar som vill ha ett foto med dig eller en autograf: det kanske kan vara spännande de första 3 gångerna men sedan blir de extremt tjatigt och lite irriterande... Tänk då på de människor som inte har turen att leva som VIP, men som på ett sensationellt sett liknar skådespelare, musiker, idrottare, fotbollsspelare osv....

Här är 17 personer som verkar vara den perfekta dubbelgångaren för vissa VIP: det är säkert en ära för dem att bli igenkända på gatan!

Det sägs att den här killen liknar Brad Pitt och det stämmer nog

När "Game of Thrones" slutade lämnade den ett tomrum hos många av oss, och kanske har inte Sam kommit över det ännu...

Advertisement

"Det är många personer som kommer fram till mig i tron att jag är Bruce Willis. Mitt Instagram har verifierat att jag liknar Bruce, men han har inget konto på Instagram. Jag ersatte honom en gång i en reklamfilm eftersom han var upptagen med att spela in en annan film"

"Jag är praktiskt taget dubbelgångare till Ed Sheeran här i Tyskland. Jag kan inte ens åka och handla i lugn och ro för att alla känner igen mig, helt absurt!"

Det har hänt mig absurda saker för att folk tror att jag är Céline Dion: de har dragit mig i håret för att se om jag bär peruk, de har skällt ut mig som oförskämd för att jag inte vill skriva autografer. På en del restauranger har jag ätit gratis.

Advertisement

"I många år tog folk mig för George Michael...."

Hon ser ut som Mariah Carey!

Advertisement

Det är inte så underligt om folk ofta tror att han är Bryan Cranston klädd som Heisenberg

Av Kate Moss finns det bara en, men den här tjejen är väldigt lik henne!

Advertisement

"Nästan varje dag får jag höra att jag liknar Samuel L. Jackson. Jag har till och med varit hans ersättare i några filmer.

Det tar ett tag att förstå vem av dessa två är "originalet"

"Jag bor i Tyskland, men ändå så tror folk att jag är Barney (Neil Patrick Harris) i How I met your mother...."

Den här tjejen ser ut som Britney Spears... mer än Britney Spears!

Men är det Ronaldinhos tvillingbror?

Tarantino kan ta henne som ersättare till Uma Thurman

Lika som bär!

BONUS: "När jag är på museet där Van Goghs självporträtt hänger, ber många människor mig om ett foto bredvid målningarna och frågar mig om jag är en ättling. Många artister vill ha mig som modell, vilket är absurt! Viktigast, jag har båda mina öron!"

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack