Änkling uppfostrar sina 8 barn enligt de skriftliga instruktionerna som hans bortgångna fru lämnat - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Änkling uppfostrar sina 8 barn enligt…
15 hundar som bara inte vill inse hur Ensamstående mamma med 2 barn har nästan 10 km att gå till jobbet varje dag: polisen ger henne en skåpbil

Änkling uppfostrar sina 8 barn enligt de skriftliga instruktionerna som hans bortgångna fru lämnat

14 Januari 2021 • Av Titti Carlberg
1.637
Advertisement

Förlusten av ens själsfrände och livspartner är en enorm smärta som inte kan uttryckas med ord; en del av oss slits plötsligt från vår kropp och själ och lämnar oss mer ensamma än vad vi någonsin har varit tidigare. När en sådan förlust inträffar så frågar vi oss själva: "Och nu, hur ska gag klara mig?" En fråga som Ian Millthorpe ställde sig själv många gånger, när han sa adjö till sin fru Angie efter 25 års äktenskap och åtta barn.

via: The Sun

Efter 25 års äktenskap gick Ians fru Angie bort på grund av cancer, och den omtänksamma kvinnan lämnade en vacker familj på 8 barn; en mycket tråkig förlust som Ian först inte visste hur han skulle ta sig igenom, men fann sedan styrkan att övervinna den, med hjälp av Angie själv.

Ja, för hans fru, kort innan hon dog, skrev en lista över saker och ting om hemmet och familjen, en slags handbok med råd om hushållet som hon visste skulle vara värdefulla för Ian och barnen, som skulle behöva ta hand om huset utan henne. Till exempel, "Värm inte strykjärnet för mycket när du ska stryka skjortor!", eller som detta, "Ta med barnen på utflykt till Thornwick".

Thornwick var Angies favoritplats, en park där hon och Ian ofta satt och tittade mot himlen och pratade; Ian och barnen går ofta till parken med blommor som de lägger vid bänken för att hedra den bortgångna kvinna...

Tack vare anvisningarna skrivna av Angie mår Ian och hans stora familj nu bra och de gör verkligen sitt bästa för att göra sin mamma stolt även om hon inte finns där längre: "Jag kan aldrig ersätta Angie -det vill jag inte heller- men jag gör vad som helst för att göra henne stolt över oss!"

Trots den stora smärtan är det, det här som innebär att vara en enad familj: att möta svårigheterna i livet tillsammans, utan att glömma läran från de som inte finns längre!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack